| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|
+45Caleb W. Nolan Hypatia Menandros Vorchenza Vescovi Josette Charbonneau Claudia Chamberlain Janos Varboeczy Edith Chevalier Ysebel Moore Ruth Jones Ysabél Nerissa Kendrick Svetya Markov Paola Flavio Floja Feodora Lyonelina Mullendore Dungeon Master Miao Niu Nan Aerys Therion Kitiara Lermontov Elameria Châtillon Llorente L. Suàrez Yvonne Chevalier Aethra L. Pavone Beatrice Yeswick Matteo di Raniari Carmella Decartius Loria Autumn Diana O'Dowd Lucia D. Markle Ezio di Raniari Niegoslaw Herman Calandra L. P. Kroslawa Edith Mori de Oliveira Louis Karl Hardwin Aurélie Chevalier Vilcjo Vilhelm Lloyd J. Brooklyn Anais L. Chernova Rachelle Jeseven Gabriel R. L. Churchill Margeaux Deschanteh Barbara Elvfsie Euterpe Châtillon Christian B. August Rudesser T.M. Werop Lyconnis Landolfi 49 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Paola Flavio Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Gök. Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 06/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 10:23 am | |
| Yahu ünlüsü bir Sly öğrencisine göre fazla sevimli geldi nedense. | |
|
| |
Margeaux Deschanteh Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Karanlık. Mesaj Sayısı : 70 Kayıt tarihi : 03/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 10:28 am | |
| Taylor almış. Canım yaa <3 Becerebilirsem takım yapıcaam. | |
|
| |
Svetya Markov Slytherin IV. Sınıf
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 10:39 am | |
| Oy yerim, Svetya'ya da yapıversene ikiiiz | |
|
| |
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Karanlık. Mesaj Sayısı : 70 Kayıt tarihi : 03/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 10:42 am | |
| Seve sevee. Dur Paola'ya yaptığımı göndereyim :* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 10:45 am | |
| Oha aşkısı bu müthiş ötesi olmuş hemen giyiveriyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 10:46 am | |
| Ay Raw rütbesiyle tutturamamışım amaa, morumtrak bir şey olmuş bu slkjshf. Ama beğendiysen çok sevindim yanisiii <3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 10:48 am | |
| Ben çok beğendim kii bence gayet cuk oturdu, çok teşekkür ederim aşkısı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 10:50 am | |
| Ne demek hayatıım, her zamaan. Bu arada, Svetya Slytherin olacak galiba ama Slytherin alımlarını birden yüklenme oldu diye kapattılar | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 10:53 am | |
| Ben şansımı deneyeyim de Svetya Sly olmazsa bozmak zorunda kalırım karakteri, en iyisi sen şimdi yapma takımı. Belki değişir falan. Sly olmazsa bir Svet düşünülemez zaten. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 10:55 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 10:59 am | |
| Cara'yı kullanan varmış yahu onu ve üstteki aşkısını görünce Günercel üçüzlerini özledim ben. Bir yıldan fazla oldu neredeyse, küstü vallahi Hermia bana. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 11:05 am | |
| Biliyorsun, Doğa cinsiyet değiştirdi sklsjkuhf. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 11:13 am | |
| Harbiden ya Doğa'ya nolmuş. Travesti mi olmuş anlamadım ki ama ben onun erkek halini daha çok seviyordum. Desdemona ne olacak şimdi? | |
|
| |
Miao Niu Nan Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : kardelen Kan Durumu : melez Taraf : uyku Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 12:01 pm | |
| modelinin gözleri o.o çok hoş | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 11:06 pm | |
| Eneee aşkit Can'ımı sevfgilimi bilmiyorlar, görüyor musun? Ayrıca yerim onu <3 | |
|
| |
Kitiara Lermontov Slytherin IV. Sınıf
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 11:24 pm | |
| Takımı için uğraşılmış epey. | |
|
| |
Calandra L. P. Kroslawa Mürit
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Dibine kadar karanlık. Mesaj Sayısı : 73 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 11:39 pm | |
| Açıkça söylemek gerekirse, o takımı 10 dk.dan kısa sürede yaptım | |
|
| |
Ezio di Raniari Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 66 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 11:44 pm | |
| Yazmış olduğu rpden sonra ne kadar doğru bir karakteri yamyam olarak seçtiğimi anlamış bulunmaktayım. | |
|
| |
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Dibine kadar karanlık. Mesaj Sayısı : 73 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 11:48 pm | |
| Dalga geçiyor, değil mi? Evet şu an dalga geçiyor. | |
|
| |
Ezio di Raniari Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 66 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 11:55 pm | |
| Valla geçmiyorum Rpye hayran kaldım. Bundan sonra bir çok leşi olacak üstteki hatunun | |
|
| |
Ysabél Nerissa Kendrick Sihir Tarihi Profesörü
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 12:37 am | |
| Üsttekiyle konuşmayı özledim desem yalan olmaz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 1:03 am | |
| | |
|
| |
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 1:19 am | |
| Bir ara gelsin de bugün yediğim darbeyi anlatayım ona. PS'yi bırakma kararımdan son anda döndüm. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 1:21 am | |
| Oha merak ettim hemen pm. at. Çıkıcam yalnız şimdi, annemler beni zorla denize götürüyorlar skshf. Ama sen yinede hemen pm. at, belki çıkmadan önce görürüm yada gelince hemen okuruum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 1:26 am | |
| Attım hiç değilse dinliyorsun beni sağ ol <3 | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|