| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|
+45Caleb W. Nolan Hypatia Menandros Vorchenza Vescovi Josette Charbonneau Claudia Chamberlain Janos Varboeczy Edith Chevalier Ysebel Moore Ruth Jones Ysabél Nerissa Kendrick Svetya Markov Paola Flavio Floja Feodora Lyonelina Mullendore Dungeon Master Miao Niu Nan Aerys Therion Kitiara Lermontov Elameria Châtillon Llorente L. Suàrez Yvonne Chevalier Aethra L. Pavone Beatrice Yeswick Matteo di Raniari Carmella Decartius Loria Autumn Diana O'Dowd Lucia D. Markle Ezio di Raniari Niegoslaw Herman Calandra L. P. Kroslawa Edith Mori de Oliveira Louis Karl Hardwin Aurélie Chevalier Vilcjo Vilhelm Lloyd J. Brooklyn Anais L. Chernova Rachelle Jeseven Gabriel R. L. Churchill Margeaux Deschanteh Barbara Elvfsie Euterpe Châtillon Christian B. August Rudesser T.M. Werop Lyconnis Landolfi 49 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Niegoslaw Herman Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : HD Kan Durumu : Safkan Taraf : Tarafsız Mesaj Sayısı : 4 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 1:32 am | |
| Rpyi birazdan koyacağım. Çok şey oldu şimdiden kusura bakmasın | |
|
| |
Ruth Jones Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Melek. Kan Durumu : Melez. Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 06/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 1:35 am | |
| Ravenclawdaki tek erkek karakter sanırım o.o | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 1:47 am | |
| Yalnız adminler görebiliyor resmi ıhm öyle yani. ıska Hii model... *-* Çok güzel bir karakter olmuş. | |
|
| |
Ezio di Raniari Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 66 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 1:57 am | |
| İlk rp şey gibi olduğu için ikinci rpyi çok çok daha iyi yazacağıma dair söz veriyorum ona | |
|
| |
Ysebel Moore Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Nagehan. Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 07/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 3:17 am | |
| Onun şey gibi dediklerine ben on saat kafa patlatıyorum ama yav. | |
|
| |
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 3:20 am | |
| Hiç sorma, ayrıca hoşgeldiin seni burada gördüğüme çok sevindim | |
|
| |
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 66 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 3:59 am | |
| İnatsa inat diyorum ona | |
|
| |
Edith Chevalier İksir Profesörü
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 4:08 am | |
| Hikmet de bir bize takım çalışmıyor gari. | |
|
| |
Loria Autumn Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : LoriaSympa Kan Durumu : Safkan (haberi yok) Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 31
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 4:09 am | |
| İksircimiz olmuş. Severim iksiri valla. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 4:10 am | |
| O tahmin ettiğim kişi değil mi? Hıı? *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 4:22 am | |
| Rpde ne güzel Ezio'nun suratına bakmadan böyle kuul kuul konuşmuş | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 4:26 am | |
| Evet, Hikmet şuan benimle partner olduğu için çok pişman ahah. Hatunun yapısı o ama yani böyle bi korkutucu öfkeli tehlikeli falan | |
|
| |
Ysebel Moore Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Nagehan. Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 07/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 4:40 am | |
| | |
|
| |
Gerçek İsim : Melek. Kan Durumu : Melez. Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 06/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 5:04 am | |
| Daha önce başka sitede gördüm mü acaba onu? | |
|
| |
Margeaux Deschanteh Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Karanlık. Mesaj Sayısı : 70 Kayıt tarihi : 03/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 5:31 am | |
| Takımını cidden beğendi mi kii? | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 5:45 am | |
| Sorusuna cevap vermek geldi içimden. Çok beğendim, Ruth'u iyi yansıtmış. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 6:26 am | |
| Nasıl da güzel karakter, kurgu yapalım beraber her kimse. | |
|
| |
Janos Varboeczy Hufflepuff IV. Sınıf
Gerçek İsim : Hikmet Mesaj Sayısı : 29 Kayıt tarihi : 07/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 7:59 am | |
| Yok yok Ezio için biçilmiş kaftan Eu. | |
|
| |
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Karanlık. Mesaj Sayısı : 70 Kayıt tarihi : 03/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 8:01 am | |
| İmzasındaki şu yazı tipi var ya, allaam o nasıl bir yazı tipidir, her imzaya uyuyor... | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 8:05 am | |
| Rakibi olasım vaar asdfgh Amaç heyecan zaten abi benim oyumda ona hell yeah! | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 8:06 am | |
| Hadin millet gidin siz başvuru yapın ben saatler sonra gelen nettime kavuştuğum için şükredeyim ve Eu & Ezio rpme kldığım yerden devam edeyim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 8:09 am | |
| Ben olmak istesem de olamam galiba ayrıca inatçısın falan ama canımsın Hikmet ya! | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 8:10 am | |
| *.* Şımardım *.* O değilde Marg ve Eu garanti Vurucu olurlar hiç dert etmeyin siz | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 8:11 am | |
| Uuvv bunu duyduğuma çok sevidiim | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 07, 2012 8:14 am | |
| Marg ve Nie rpsi de yapalım. | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|