| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|
+45Caleb W. Nolan Hypatia Menandros Vorchenza Vescovi Josette Charbonneau Claudia Chamberlain Janos Varboeczy Edith Chevalier Ysebel Moore Ruth Jones Ysabél Nerissa Kendrick Svetya Markov Paola Flavio Floja Feodora Lyonelina Mullendore Dungeon Master Miao Niu Nan Aerys Therion Kitiara Lermontov Elameria Châtillon Llorente L. Suàrez Yvonne Chevalier Aethra L. Pavone Beatrice Yeswick Matteo di Raniari Carmella Decartius Loria Autumn Diana O'Dowd Lucia D. Markle Ezio di Raniari Niegoslaw Herman Calandra L. P. Kroslawa Edith Mori de Oliveira Louis Karl Hardwin Aurélie Chevalier Vilcjo Vilhelm Lloyd J. Brooklyn Anais L. Chernova Rachelle Jeseven Gabriel R. L. Churchill Margeaux Deschanteh Barbara Elvfsie Euterpe Châtillon Christian B. August Rudesser T.M. Werop Lyconnis Landolfi 49 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lyconnis Landolfi Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek İsim : Taha. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Bakanı. Mesaj Sayısı : 6 Kayıt tarihi : 29/08/12
| Konu: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Ağus. 30, 2012 1:30 am | |
| | |
|
| |
Rudesser T.M. Werop Vampir
Gerçek İsim : Arman Kan Durumu : Az pişmiş Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 32
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 6:50 am | |
| valla en sevdiğim admindir kendisi... | |
|
| |
Christian B. August Mürit&Yönetici
Gerçek İsim : Taha. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Mürid-i. Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 29/08/12 Yaş : 104
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 6:51 am | |
| | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 6:53 am | |
| Ov çok taş olmuş bu karakter Taha'cığım ^^ | |
|
| |
Barbara Elvfsie Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Başaaak. Kan Durumu : Pureblood. Taraf : Aydınlığa ölüm. Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 28
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 6:54 am | |
| | |
|
| |
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 6:54 am | |
| Yavruuum. Partner bölümüne güldüüm eşşek yaa <3 | |
|
| |
Rudesser T.M. Werop Vampir
Gerçek İsim : Arman Kan Durumu : Az pişmiş Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 32
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 6:56 am | |
| cok güzel avatar izma yapardı sanki, ama şimdi avatarıda imzasıda yok daha. tabi belki karıstırıyorumdur. Emma falan kullanırdı sanki
ıskaladık
neyse bidaha ıskalamısız
ilk yorum işte | |
|
| |
Margeaux Deschanteh Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Karanlık. Mesaj Sayısı : 70 Kayıt tarihi : 03/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 6:57 am | |
| Vampayr olucam dedi oldu, bak noldu şimdii? skjskjf | |
|
| |
| |
| |
Christian B. August Mürit&Yönetici
Gerçek İsim : Taha. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Mürid-i. Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 29/08/12 Yaş : 104
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:13 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
Gabriel R. L. Churchill Hortkuluk Üstadı
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Melez Taraf : Other Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:23 am | |
| Alırsın o sıfatı sen hiç dert etme Perimiz ^^. | |
|
| |
Rachelle Jeseven Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek İsim : gizem. Taraf : süper güçleri olan ulu patates. Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:26 am | |
| Galiba mesajlarıma cevap veren kişi oydu, sert çıktım bulundum özür diliyorum. Bi' de takımı çogzelli. | |
|
| |
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Karanlık. Mesaj Sayısı : 70 Kayıt tarihi : 03/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:27 am | |
| Ondan kısa sürede Doutzencaağzıma bir takım isteyeceğim, şimdiden haberi olsun ehehe. ıska. Tanıyor muyum bu hatunu ya? | |
|
| |
Anais L. Chernova Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek İsim : Yağmur Kan Durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 6 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:29 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:29 am | |
| Hep ona denk geliyorum ama yea Kalırsam eğer kurgu yaparız aşkitimle <3 ıska Göremiyorum ama isim güzel. | |
|
| |
Lloyd J. Brooklyn Mürit&Yönetici
Kan Durumu : Safkan Taraf : Ölümün Gümüşi Sureti Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 29/08/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:30 am | |
| Hazırım bile şuanda isteyebilir yani ıska Iskaladık olamadı bu. ıska Periden ıska yedik. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:30 am | |
| Tamam o halde istiyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:31 am | |
| Almış mı burada Ezio'yu k5 ıska bile bile atlıyor adfg Yalnız yerim. | |
|
| |
Lyconnis Landolfi Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek İsim : Taha. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Bakanı. Mesaj Sayısı : 6 Kayıt tarihi : 29/08/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:36 am | |
| Öğrenci karakterimi açar açmaz kapısına üşüşücem. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:38 am | |
| Şu an takımı için Hayden'in shootlarını geziyorum, evet. | |
|
| |
Gerçek İsim : Başaaak. Kan Durumu : Pureblood. Taraf : Aydınlığa ölüm. Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 28
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:39 am | |
| Esraymış geri kalımışım çook fdghjkl | |
|
| |
Rachelle Jeseven Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek İsim : gizem. Taraf : süper güçleri olan ulu patates. Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:40 am | |
| Gelsin VS modelli öğrenci karakterler ahaha. Onu şeyden tanıyorum sanırım çuzın mastır. | |
|
| |
Anais L. Chernova Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek İsim : Yağmur Kan Durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 6 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:42 am | |
| Çok seviyorum, yaşasın reçel. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:42 am | |
| doğrudur efendim ama ben çıkartamadım onu? ıska. ıska yapmışız | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|