| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|
+45Caleb W. Nolan Hypatia Menandros Vorchenza Vescovi Josette Charbonneau Claudia Chamberlain Janos Varboeczy Edith Chevalier Ysebel Moore Ruth Jones Ysabél Nerissa Kendrick Svetya Markov Paola Flavio Floja Feodora Lyonelina Mullendore Dungeon Master Miao Niu Nan Aerys Therion Kitiara Lermontov Elameria Châtillon Llorente L. Suàrez Yvonne Chevalier Aethra L. Pavone Beatrice Yeswick Matteo di Raniari Carmella Decartius Loria Autumn Diana O'Dowd Lucia D. Markle Ezio di Raniari Niegoslaw Herman Calandra L. P. Kroslawa Edith Mori de Oliveira Louis Karl Hardwin Aurélie Chevalier Vilcjo Vilhelm Lloyd J. Brooklyn Anais L. Chernova Rachelle Jeseven Gabriel R. L. Churchill Margeaux Deschanteh Barbara Elvfsie Euterpe Châtillon Christian B. August Rudesser T.M. Werop Lyconnis Landolfi 49 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Margeaux Deschanteh Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Karanlık. Mesaj Sayısı : 70 Kayıt tarihi : 03/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:43 am | |
| - Margeaux Deschanteh demiş ki:
- Tanıyor muyum bu hatunu ya?
Aynı soru aynı soru hep aynı soru. ıska. Soyadı bana "Çernobil"i çağrıştırıyor slkkjfsd. ıska. Başaaaak. Bana hep hon'u hatırlatıyor. Bu ıska son olsun plz. | |
|
| |
Barbara Elvfsie Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Başaaak. Kan Durumu : Pureblood. Taraf : Aydınlığa ölüm. Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 28
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:44 am | |
| | |
|
| |
Rachelle Jeseven Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek İsim : gizem. Taraf : süper güçleri olan ulu patates. Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:45 am | |
| Ben onu nicki ve dA'ı dolayısıyla tanıyorum ama o beni tanıyor mu bilmem. bilerek ıska. Ben o sitedeki ismimi bile hatırlamıyorum sadece ona bi kere takım yapmıştım falanlar. | |
|
| |
Gerçek İsim : Başaaak. Kan Durumu : Pureblood. Taraf : Aydınlığa ölüm. Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 28
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:46 am | |
| Bu ismi ilk kez gördüm diyebilirim ona | |
|
| |
Lloyd J. Brooklyn Mürit&Yönetici
Kan Durumu : Safkan Taraf : Ölümün Gümüşi Sureti Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 29/08/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:47 am | |
| Tanıdık geliyor o. Nickten olsa gerek. | |
|
| |
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Karanlık. Mesaj Sayısı : 70 Kayıt tarihi : 03/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:48 am | |
| Adını öğrensem tanıyıp tanımadığımı bilebiliriz ıska. Barbara sen çok aylak kalmışsın, baksana ikimizde forum oyunlarında sürünüyoruz, haydi rp yapalım? ıska. Takım yapacak bana, hı hı evet yapacak. | |
|
| |
Vilcjo Vilhelm Yönetici & Hogwarts Müdürü & Bitkibilim Profesörü
Gerçek İsim : Ege. Kan Durumu : Melez. Taraf : Раин Хазан. Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 01/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:48 am | |
| Adamım be. - Aramıza girmesen şaşardım, he. | |
|
| |
Aurélie Chevalier Okul Şifacısı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:49 am | |
| | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| |
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:52 am | |
| Yazık yavrum hep ıskaya kurban gidiyoor | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:55 am | |
| yine mii geceee fdghjklş ıska tımam yapalım fdghjkl | |
|
| |
Christian B. August Mürit&Yönetici
Gerçek İsim : Taha. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Mürid-i. Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 29/08/12 Yaş : 104
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:55 am | |
| | |
|
| |
Anais L. Chernova Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek İsim : Yağmur Kan Durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 6 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:56 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:57 am | |
| Bu hatunu tanıyorum ama ale mi mu dfghjkl | |
|
| |
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 7:59 am | |
| Eveeeet. Ama Leander gelmeyecek damsız kaldım. NPC olucak asdfg. Onu özlediik. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 8:00 am | |
| | |
|
| |
Gerçek İsim : Taha. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Mürid-i. Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 29/08/12 Yaş : 104
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 8:03 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
Rachelle Jeseven Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek İsim : gizem. Taraf : süper güçleri olan ulu patates. Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 8:17 am | |
| | |
|
| |
Anais L. Chernova Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek İsim : Yağmur Kan Durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 6 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 8:20 am | |
| Reçel görünce Michelle özledim. | |
|
| |
Louis Karl Hardwin Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Taha. Kan Durumu : Safkan. Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 8:32 am | |
| Modeli favori fiziğe sahip.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 8:33 am | |
| O Barnes değil dimi? Çığlık atabilirim oysa. | |
|
| |
Edith Mori de Oliveira Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Esin. Kan Durumu : Melez. Taraf : Belirsiz. Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 27
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 8:50 am | |
| Euterpe! Ay çok özledim onu. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 04, 2012 9:11 am | |
| | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|