| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|
+45Caleb W. Nolan Hypatia Menandros Vorchenza Vescovi Josette Charbonneau Claudia Chamberlain Janos Varboeczy Edith Chevalier Ysebel Moore Ruth Jones Ysabél Nerissa Kendrick Svetya Markov Paola Flavio Floja Feodora Lyonelina Mullendore Dungeon Master Miao Niu Nan Aerys Therion Kitiara Lermontov Elameria Châtillon Llorente L. Suàrez Yvonne Chevalier Aethra L. Pavone Beatrice Yeswick Matteo di Raniari Carmella Decartius Loria Autumn Diana O'Dowd Lucia D. Markle Ezio di Raniari Niegoslaw Herman Calandra L. P. Kroslawa Edith Mori de Oliveira Louis Karl Hardwin Aurélie Chevalier Vilcjo Vilhelm Lloyd J. Brooklyn Anais L. Chernova Rachelle Jeseven Gabriel R. L. Churchill Margeaux Deschanteh Barbara Elvfsie Euterpe Châtillon Christian B. August Rudesser T.M. Werop Lyconnis Landolfi 49 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Caleb W. Nolan KSKS Profesörü
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Safkan Taraf : LM Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 07/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 08, 2012 4:47 am | |
| Janos ile kurgu yapalım. Huff bir erkek karakter görüp sevinen Hikmet *.* | |
|
| |
Adolpha Kohlheim Hufflepuff IV. Sınıf
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Kohlheim Krallığı. Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 08/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 08, 2012 5:33 am | |
| Ya taş Huff burada ne kurgusu, gel benimle kurgu yap. | |
|
| |
Evyleen Beaumont Mürit
Gerçek İsim : Nagehan. Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 08/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 08, 2012 5:34 am | |
| | |
|
| |
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Kohlheim Krallığı. Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 08/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 08, 2012 5:37 am | |
| Bebeğiiim, gel kurgu yapıcaz k5 sdfghj. | |
|
| |
Ezio di Raniari Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 66 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 08, 2012 6:04 am | |
| Ezio'nun çok pis planları var | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 08, 2012 6:16 am | |
| | |
|
| |
Evyleen Beaumont Mürit
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 08, 2012 6:29 am | |
| Yapalım valla zaten rp yapamıyorum uzun zamandır | |
|
| |
Hypatia Menandros Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Ayşenur. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Lego House. Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 08/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 08, 2012 6:32 am | |
| | |
|
| |
Rachelle Jeseven Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek İsim : gizem. Taraf : süper güçleri olan ulu patates. Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 08, 2012 6:35 am | |
| We meet again............. Aahaha meraba! | |
|
| |
Evyleen Beaumont Mürit
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 08, 2012 6:35 am | |
| Rachelle burdaymııış :L ay çok seviyorum ben bu karakteriniii ^.^ | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 08, 2012 6:36 am | |
| Bu model nasıl güzel. Siyah saçlı, beyaz tenli, renkli gözlü. Maşallah *-* | |
|
| |
Yvonne Chevalier Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Bitte. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Edith & Aurélie. Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 08, 2012 6:38 am | |
| | |
|
| |
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 08, 2012 6:39 am | |
| Adolpha'ya naklettik, en doğrusu oldu. Sonuçta Eu'nun L ya da V'si yoksa tadı çıkmaz Ayrıca kim o yahu? | |
|
| |
Gerçek İsim : Bitte. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Edith & Aurélie. Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 08, 2012 6:41 am | |
| | |
|
| |
Gerçek İsim : Ayşenur. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Lego House. Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 08/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 08, 2012 6:48 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 08, 2012 6:50 am | |
| Kırk yıllık oyuncuyum böyle düşünce görmedim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 08, 2012 6:53 am | |
| Kendisini görmüşlüğüm var evet, Megan kullanıyordu bir başka sitede. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 08, 2012 6:53 am | |
| Sana da merhaba, Seda. ıska Aynı düşünceleri paylaşıyoruz, yine. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 08, 2012 6:59 am | |
| Çok hoş oluyor ismim sitelerde zikredilince, bi güzel hissediyorum. O spoiler nasıl bir oyunculuk, nasıl bir mimik zincirlemesi... | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 08, 2012 7:02 am | |
| Biraz kendini beğenmişlik sezdim cümlelerinde.
En son Hypatia Menandros tarafından C.tesi Eyl. 08, 2012 7:12 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 08, 2012 7:06 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 08, 2012 7:07 am | |
| Ahaha yarıldım valla. Küstahlık da cabası. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 08, 2012 7:10 am | |
| Kim olduğunu bilmiyorum ancak, bu iş hakaret boyutuna gitmezse sevinirim. Herkes karşısındakine yakınlığına göre hareket etsin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 08, 2012 7:11 am | |
| Hakaret etmiyorum ki. Yakınlığıma göre hareket ediyorum zaten. Ben hiç bir yakınıma böyle konuşmam. Sen de konuşmuyorsun anlaşılan. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 08, 2012 7:13 am | |
| O zaman bilmediğin kuşun etini yemeye kalkıp küstahmış bilmem neymiş demeyeceksin. | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|