| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|
+45Caleb W. Nolan Hypatia Menandros Vorchenza Vescovi Josette Charbonneau Claudia Chamberlain Janos Varboeczy Edith Chevalier Ysebel Moore Ruth Jones Ysabél Nerissa Kendrick Svetya Markov Paola Flavio Floja Feodora Lyonelina Mullendore Dungeon Master Miao Niu Nan Aerys Therion Kitiara Lermontov Elameria Châtillon Llorente L. Suàrez Yvonne Chevalier Aethra L. Pavone Beatrice Yeswick Matteo di Raniari Carmella Decartius Loria Autumn Diana O'Dowd Lucia D. Markle Ezio di Raniari Niegoslaw Herman Calandra L. P. Kroslawa Edith Mori de Oliveira Louis Karl Hardwin Aurélie Chevalier Vilcjo Vilhelm Lloyd J. Brooklyn Anais L. Chernova Rachelle Jeseven Gabriel R. L. Churchill Margeaux Deschanteh Barbara Elvfsie Euterpe Châtillon Christian B. August Rudesser T.M. Werop Lyconnis Landolfi 49 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Euterpe Châtillon Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 6:18 am | |
| Taha'ya mesajını ilettim ben güzelim ahaha. | |
|
| |
Matteo di Raniari Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Taha. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Asalet. Mesaj Sayısı : 5 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 6:19 am | |
| Bir arada benim tarafıma geçsen be hatun. *-* :d | |
|
| |
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 6:21 am | |
| Aşk olsun, ben dedim Taha yapmaz öyle şey diye. Dinlemiyor ki, inatçı bu hatun. O değil de ben şimdi yemeyip ne yapayım seni hıı? | |
|
| |
Matteo di Raniari Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Taha. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Asalet. Mesaj Sayısı : 5 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 6:22 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 6:24 am | |
| Çünkü çok şeker bu karakter! Yerim yani o derece ahah. | |
|
| |
Louis Karl Hardwin Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Taha. Kan Durumu : Safkan. Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 6:26 am | |
| Bu takımı yapan kişi kör oldu. | |
|
| |
Floja Feodora Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Senem Kan Durumu : Safkan Taraf : Kendisi Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 06/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 6:45 am | |
| Canım senin kaç karakterin var Allasen? | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 6:46 am | |
| Tiiiy! Takımın çok iğrenç canım. ıska Admin olum, bissürü olcak tabi. | |
|
| |
Lloyd J. Brooklyn Mürit&Yönetici
Kan Durumu : Safkan Taraf : Ölümün Gümüşi Sureti Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 29/08/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 6:48 am | |
| Tabii olacak O değil onun rpsini tamamlamam lazım. | |
|
| |
Gerçek İsim : Senem Kan Durumu : Safkan Taraf : Kendisi Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 06/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 6:52 am | |
| Fivuuuuy. En karizmatik ünlüleri kapmışsın. Bize ne kaldı dostum. (Taha olduğunu varsayıyorum.) *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 6:54 am | |
| Cık Hikmet o. Bırak bi Simon'ı var işte onu da ben kaptım O değil de koş rp yapalım. Online'a bile razıyım ben. | |
|
| |
Ezio di Raniari Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 66 Kayıt tarihi : 04/09/12
| |
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 7:04 am | |
| Diğerinde partner değiliz, burada partneriz. Sen karar ver, nasıl bir rp yazmak istiyorsan. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 7:08 am | |
| Vuhuu. En romantik anınızın içine limon sıkayım mııı | |
|
| |
Miao Niu Nan Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : kardelen Kan Durumu : melez Taraf : uyku Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 7:10 am | |
| şu güne kadar gördüğüm emma yı en iyi kullanan iki kişiden biri asdfg ıska ismi çok hoş yaa | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 7:12 am | |
| Kardeleeeen. Sen misiiiiiin? | |
|
| |
Lucia D. Markle Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Yaren. Kan Durumu : True blood. Taraf : Eric Northman. Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 7:21 am | |
| Taraf iyimiş ya. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 7:38 am | |
| Onun da takımı iyiymiş doğrusu. | |
|
| |
Calandra L. P. Kroslawa Mürit
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Dibine kadar karanlık. Mesaj Sayısı : 73 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 7:45 am | |
| - Christian B. August demiş ki:
- O bana yıllar önce güya takım yapacaktı.
Oha deme öylee. Unutmuşum yaa. Of bende balık hafızası var mübarek. Hemen başlıyorum u.u ehem, üstteki üyeye gelirseek: Fişne taneeem <3 | |
|
| |
Paola Flavio Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Gök. Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 06/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 8:26 am | |
| Benim ikizim olan Esra mı ki o? | |
|
| |
Christian B. August Mürit&Yönetici
Gerçek İsim : Taha. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Mürid-i. Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 29/08/12 Yaş : 104
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 8:27 am | |
| Dayaklık ama kendini affettirmeyi iyi biliyor. ^^ ıska O benim kurgu kraliçem. :d | |
|
| |
Margeaux Deschanteh Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Karanlık. Mesaj Sayısı : 70 Kayıt tarihi : 03/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 8:29 am | |
| Onaylıyoruum. Evet ikiiz Calandra beniim <3 ıska. Ayy sen bana kızabilir misin yaa? <3 bu arada, Gökçe, sen, ben falan ay yine Hidden'i hatırladıım | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 8:30 am | |
| Kız sus bi alla sen ya sdfghj O değil de psikopatlaştı iyice. | |
|
| |
Dungeon Master Yönetici
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 9:56 am | |
| Spoylırına baktığımda Can kim sorusu beynimi kemiriyor. | |
|
| |
Miao Niu Nan Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : kardelen Kan Durumu : melez Taraf : uyku Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 06, 2012 10:02 am | |
| Gece diye bir grup var bilir mi işte can oradan sanırım ^^ | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|