| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|
+45Caleb W. Nolan Hypatia Menandros Vorchenza Vescovi Josette Charbonneau Claudia Chamberlain Janos Varboeczy Edith Chevalier Ysebel Moore Ruth Jones Ysabél Nerissa Kendrick Svetya Markov Paola Flavio Floja Feodora Lyonelina Mullendore Dungeon Master Miao Niu Nan Aerys Therion Kitiara Lermontov Elameria Châtillon Llorente L. Suàrez Yvonne Chevalier Aethra L. Pavone Beatrice Yeswick Matteo di Raniari Carmella Decartius Loria Autumn Diana O'Dowd Lucia D. Markle Ezio di Raniari Niegoslaw Herman Calandra L. P. Kroslawa Edith Mori de Oliveira Louis Karl Hardwin Aurélie Chevalier Vilcjo Vilhelm Lloyd J. Brooklyn Anais L. Chernova Rachelle Jeseven Gabriel R. L. Churchill Margeaux Deschanteh Barbara Elvfsie Euterpe Châtillon Christian B. August Rudesser T.M. Werop Lyconnis Landolfi 49 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ezio di Raniari Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 66 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 5:15 am | |
| | |
|
| |
Calandra L. P. Kroslawa Mürit
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Dibine kadar karanlık. Mesaj Sayısı : 73 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 5:17 am | |
| Şu an iltifat aldım, çok mesut olsun yani slkjsjhf. | |
|
| |
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 66 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 5:26 am | |
| Açılın yoldan eski Sihir Bakanının katili geliyor. | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 5:31 am | |
| Leander olsa da olmasa da Euterpe'e göz koymuş o bence. O değil de ikizi varmış, ona mı sarksam acaba ahaha. | |
|
| |
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Dibine kadar karanlık. Mesaj Sayısı : 73 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 5:32 am | |
| Bebeek takımın bitti. Pm'yle geliyor :K | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 5:35 am | |
| Onun takımını gece yarısına kadar yetiştirebilir miyim acaba diye düşünüyorum. | |
|
| |
Beatrice Yeswick Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : nurdan. Kan Durumu : melez. Taraf : şirinler. Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 05/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 5:37 am | |
| devi'sinin takipçisiyiz efenim, maşallah pek güzeller *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 5:38 am | |
| Takımı çok hoşuma gitti bak *.* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 5:39 am | |
| Ehem, efenim şart değil yani yarın falan da olur, acelesi yok bilerek ıska. OMG Emily... Bana Lauréne'mi hatırlattı. Rest In Peace My Sweetheart!ıska. Efenim baştaki ^.^ | |
|
| |
Christian B. August Mürit&Yönetici
Gerçek İsim : Taha. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Mürid-i. Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 29/08/12 Yaş : 104
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 5:40 am | |
| Kurgu şeedebiliriz aslında. | |
|
| |
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 5:40 am | |
| Kusacak bence öyle bir his var içimde. ıska Taha iyidir yani, model iyi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 5:42 am | |
| Takımlarının hastasıyız. Ayrıca mürit karakter açsa ya. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 5:44 am | |
| Az önce takımı ona gönderdim sandım, cevap gelsin diye dakikalardır bekliyorum, meğer göndermeden sekmeyi kapatmışım skljskf. ıska. Evet aynen katılıyorum. Ayrıcaa bencede mürit açsın Sere, kanki falan oluruz slkjskjfg. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 5:45 am | |
| Elameria'yı açabilirim ama anlamam ben yahu *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 5:46 am | |
| Pm diyorum pm pm. "personal message" diyoruuum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 5:57 am | |
| Onunla yeni tanıştık ama über süper bir kişilikmiş. | |
|
| |
Matteo di Raniari Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Taha. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Asalet. Mesaj Sayısı : 5 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 6:01 am | |
| İkizime de bakın bir yaw. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 6:07 am | |
| Asaletini yerim, tipe bak oyş. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 6:15 am | |
| Takımı kullandığı için çoook mutlu olduuum <3 | |
|
| |
Aethra L. Pavone Hufflepuff IV. Sınıf
Gerçek İsim : nurdan. Kan Durumu : safkan. Taraf : lolipoplar Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 6:17 am | |
| şu üç isim olayını var ya nasıl seviyorum nasıl seviyorum sırf ona sebep Sreca'yı mı açsam diye düşünüyorum *-* | |
|
| |
Gabriel R. L. Churchill Hortkuluk Üstadı
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Melez Taraf : Other Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 6:25 am | |
| Aç aç süper olur | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 6:32 am | |
| Bu karakteri tüylerimi diken diken ediyor adeta. | |
|
| |
Gabriel R. L. Churchill Hortkuluk Üstadı
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Melez Taraf : Other Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 6:35 am | |
| Hahaha o kadar korkunç değil Gabriel ya | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 6:35 am | |
| Valla çok cici diyemeyeceğim ya ahah. Ama adam yakışıklı şimdi, bir tarzı var yani. | |
|
| |
Carmella Decartius Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Tuş. Kan Durumu : Anne melez, baba muggle doğumlu. Taraf : Kan. Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 6:39 am | |
| Takımını nasıl beğendim, nasıl kıskandım belli değil *-* | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|