| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|
+45Caleb W. Nolan Hypatia Menandros Vorchenza Vescovi Josette Charbonneau Claudia Chamberlain Janos Varboeczy Edith Chevalier Ysebel Moore Ruth Jones Ysabél Nerissa Kendrick Svetya Markov Paola Flavio Floja Feodora Lyonelina Mullendore Dungeon Master Miao Niu Nan Aerys Therion Kitiara Lermontov Elameria Châtillon Llorente L. Suàrez Yvonne Chevalier Aethra L. Pavone Beatrice Yeswick Matteo di Raniari Carmella Decartius Loria Autumn Diana O'Dowd Lucia D. Markle Ezio di Raniari Niegoslaw Herman Calandra L. P. Kroslawa Edith Mori de Oliveira Louis Karl Hardwin Aurélie Chevalier Vilcjo Vilhelm Lloyd J. Brooklyn Anais L. Chernova Rachelle Jeseven Gabriel R. L. Churchill Margeaux Deschanteh Barbara Elvfsie Euterpe Châtillon Christian B. August Rudesser T.M. Werop Lyconnis Landolfi 49 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Euterpe Châtillon Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 12:08 am | |
| Kızım egoist bir manyak olduğumu biliyorsun, beğensem zaten ohooo ne hava yapardım şurada. Seninkiler gibi olmuyor maalesef ne yapalım işte kader. | |
|
| |
Lucia D. Markle Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Yaren. Kan Durumu : True blood. Taraf : Eric Northman. Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 12:43 am | |
| Onu hep bu isimle ve bu ünlüyle hatırlayacağım. Yer etti. | |
|
| |
Calandra L. P. Kroslawa Mürit
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Dibine kadar karanlık. Mesaj Sayısı : 73 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 12:48 am | |
| Onu doğru yolda buluyorum. evet evladım, bul yolda devam et, mezun olunca seni aramızda görmeyi isterim. - mezun olunca:
Ehem bu arada tanışmıyoruz galibası. | |
|
| |
Diana O'Dowd Büyüceşûra Baş Hakimesi
Gerçek İsim : Yaren. Kan Durumu : True blood. Taraf : Eric Northman. Mesaj Sayısı : 3 Kayıt tarihi : 03/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 12:56 am | |
| Takımı gerçekten çok hoş ve evet tanışmıyoruz. | |
|
| |
Rachelle Jeseven Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek İsim : gizem. Taraf : süper güçleri olan ulu patates. Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 1:51 am | |
| Takımındaki resimler cidden çokoş, çok beğendim! | |
|
| |
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Dibine kadar karanlık. Mesaj Sayısı : 73 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 1:53 am | |
| Tanışırız canım Birde, modelini Scarlett Johansson sandım :O ıska. Dünden beri tanıyor muyum diye düşünüyorum ama tanımıyorum sanırım :3 | |
|
| |
Rachelle Jeseven Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek İsim : gizem. Taraf : süper güçleri olan ulu patates. Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 1:55 am | |
| Şey şey, deviantarttaki gizderiz benim ama özel olarak tanışmışlığımız yok evet eheh. | |
|
| |
Loria Autumn Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : LoriaSympa Kan Durumu : Safkan (haberi yok) Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 31
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 1:58 am | |
| Ünlü çok şirin ve karaktere çok uymuş bence. ^^ | |
|
| |
Carmella Decartius Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Tuş. Kan Durumu : Anne melez, baba muggle doğumlu. Taraf : Kan. Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 2:00 am | |
| Karakterinin soyadı çokoş, hep bir karakterime isim olsun istemişimdir ^.^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 2:02 am | |
| Tamam şimdi çaktım. Hade tanışalım, ben Esra, dA'da da sugarlandq'ım :* bilerek ıska. Aysuu sen misiin? bu cidden ıska. bebeğimcimcimcimcanımcım. | |
|
| |
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 2:20 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 2:22 am | |
| Ay yerim yaa <3 Aşkit Amanda'lı takım yapsana banaa, ben beceremediim | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 4:33 am | |
| Sen Emma yap ben Amanda yapayım? Olooor muu :m | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 4:36 am | |
| Tamam yapmaya çalışıcam ama dediğim gibi, Emma'nın uygun resimlerini bulamıyoruuuuuum | |
|
| |
Ezio di Raniari Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 66 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 4:37 am | |
| İşte anlaşma diye buna derim hani ıska Iskaladık. Onun yamyam kurgusunu hazırlıyorum şimdi. Eve yeni geldim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 4:40 am | |
| Ya bulursun yaa *-* Şu kırmızı rujlu ya da bu takımımdaki resimlerden olabilir hani *-* Ben yapamıyorum. Şu son filmi var kahverengi uzun saçlı onun resimleri çıksa süper olur çünkü benim hayalimdeki Euterpe öyle hı-hı. ıska Ezio kızlarla kurgu yapmasın ben çok kıskanırım pf. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 4:43 am | |
| Evet, bekliyorum bilerek ıska. Tamam yapmaya çalışıcam, huuhhuuu :* | |
|
| |
Ezio di Raniari Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 66 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 4:51 am | |
| Ufak bir şartı var Ezio kardeşimizi kabul etsin o zaman bilerek ıska Pme bak ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 4:55 am | |
| Uuvv, acayip beğendim. Şimdiden Calandra'nın zafer kahkahalarını duyar gibiyim. | |
|
| |
Loria Autumn Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : LoriaSympa Kan Durumu : Safkan (haberi yok) Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 31
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 4:56 am | |
| Eğer o benim Hikmet''mse yani Halit Bey'se ben onu çoook seviyorum ve o benim kim olduğumu çoktan anladı. Eğer başka bir Hikmet'se "Selam, naber? Tanışırız sorun değil." şeklinde gülümseme attım kendisine. Iska... Selam, güzel ünlü. Mürit mi alsam ben de? | |
|
| |
Matteo di Raniari Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Taha. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Asalet. Mesaj Sayısı : 5 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 5:00 am | |
| Ben maalesef ki tanımıyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 5:08 am | |
| Uu, yakışıklı Ezio'muzun ikizi de varmıış! | |
|
| |
Gerçek İsim : Tuş. Kan Durumu : Anne melez, baba muggle doğumlu. Taraf : Kan. Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 5:10 am | |
| Hangi Esra olduğunu düşünüyorum yarım saattir O.O | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 5:12 am | |
| Aşkolsun aşkım. *evet bence şimdi tanıdın.* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 5:14 am | |
| Tanımam mııı <3 Neredeyse üç saat uyudum sarhoş olsam bu kadar şe'olmam yani düşün halimi affet beni | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|