| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|
+45Caleb W. Nolan Hypatia Menandros Vorchenza Vescovi Josette Charbonneau Claudia Chamberlain Janos Varboeczy Edith Chevalier Ysebel Moore Ruth Jones Ysabél Nerissa Kendrick Svetya Markov Paola Flavio Floja Feodora Lyonelina Mullendore Dungeon Master Miao Niu Nan Aerys Therion Kitiara Lermontov Elameria Châtillon Llorente L. Suàrez Yvonne Chevalier Aethra L. Pavone Beatrice Yeswick Matteo di Raniari Carmella Decartius Loria Autumn Diana O'Dowd Lucia D. Markle Ezio di Raniari Niegoslaw Herman Calandra L. P. Kroslawa Edith Mori de Oliveira Louis Karl Hardwin Aurélie Chevalier Vilcjo Vilhelm Lloyd J. Brooklyn Anais L. Chernova Rachelle Jeseven Gabriel R. L. Churchill Margeaux Deschanteh Barbara Elvfsie Euterpe Châtillon Christian B. August Rudesser T.M. Werop Lyconnis Landolfi 49 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ezio di Raniari Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 66 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 6:41 am | |
| Elbette o yüzden seçtim. Gabriel için biçilmiş kaftan ^^. ıska İki tane Emma valla bayılacağım şimdi *.* | |
|
| |
Yvonne Chevalier Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Bitte. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Edith & Aurélie. Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 6:44 am | |
| Klasik bir Hikmet karakteri. | |
|
| |
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 66 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 6:46 am | |
| Beni tanıyor ama ben çıkartamadım onu ya. ._. | |
|
| |
Yvonne Chevalier Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Bitte. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Edith & Aurélie. Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 6:47 am | |
| Böyle takılmak hoşuma gidiyor. Takımı koyunca tanır umarım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 6:48 am | |
| Merakla bekliyoruz efenim | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 7:11 am | |
| Bir Emma yeter sana bence Ezio | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 7:13 am | |
| Yeter evet Oda Eu olsun diye uğraşıyoruz | |
|
| |
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 7:16 am | |
| Ahaha yerim ya Ayrıca karakter almamamı sağlasın bence, yoksa kötü şeyler olacak benden söylemesi. | |
|
| |
Calandra L. P. Kroslawa Mürit
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Dibine kadar karanlık. Mesaj Sayısı : 73 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 7:20 am | |
| Mürit al aşkiit. Bir tane al yeter, noluur. | |
|
| |
Llorente L. Suàrez Mürit
Gerçek İsim : Oğuz Kan Durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 01/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 7:23 am | |
| Lloyd'un yamyamı. Kurguda çok deli şeyler yapacak diye duydum ben. | |
|
| |
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Dibine kadar karanlık. Mesaj Sayısı : 73 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 7:26 am | |
| Çok doğru duymuş, çok doğru... Rp'de doğru betimlemeyi becerebilirsem daha gerçekçi olacak tabii | |
|
| |
Lloyd J. Brooklyn Mürit&Yönetici
Kan Durumu : Safkan Taraf : Ölümün Gümüşi Sureti Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 29/08/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 7:35 am | |
| Llorente 'de manyağın tekidir. Orijinal suçludur kendisi Neyse o benim yamyamım ayık olun | |
|
| |
Elameria Châtillon Mürit
Kan Durumu : Safkan. Taraf : Karanlık. Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 05/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 7:40 am | |
| Onun yamyamıymış Aşkitime yamyam diyor yea. | |
|
| |
Louis Karl Hardwin Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Taha. Kan Durumu : Safkan. Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 7:43 am | |
| Onun modeli için gerçekten ölürüm. (Bana yapılcak sabit yorum belli avatar-imza farklı. Ne yapalım taksit taksit oluyor bizde.) | |
|
| |
Carmella Decartius Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Tuş. Kan Durumu : Anne melez, baba muggle doğumlu. Taraf : Kan. Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 7:43 am | |
| Canım sigara istedi onun yüzünden *-* | |
|
| |
Elameria Châtillon Mürit
Kan Durumu : Safkan. Taraf : Karanlık. Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 05/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 7:44 am | |
| Öpiim mii? Aşkım ay beni durdur! Karakter alacağım deli gibi yoksa ahah. O değil de rp yapmak gerek onunla. | |
|
| |
Lloyd J. Brooklyn Mürit&Yönetici
Kan Durumu : Safkan Taraf : Ölümün Gümüşi Sureti Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 29/08/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 7:46 am | |
| Yeni mürit yavaş yavaş çoğalıyoruz | |
|
| |
Christian B. August Mürit&Yönetici
Gerçek İsim : Taha. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Mürid-i. Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 29/08/12 Yaş : 104
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 7:53 am | |
| Kardeşim dediğim insan oğlu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 8:08 am | |
| Bizim bir ara Hidden'imiz vardıı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 8:11 am | |
| Hatırlattırdı, hüzünlendim resmen. | |
|
| |
Christian B. August Mürit&Yönetici
Gerçek İsim : Taha. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Mürid-i. Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 29/08/12 Yaş : 104
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 8:12 am | |
| Bu kadar sevilir miydi? Hiddencik. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 8:15 am | |
| Sevilirdi tabi!! Ben seviyordum şahsen. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 8:16 am | |
| Şu an bana, ona hep "tamam" dediğim ama her zaman unuttuğum şu yazacağım(!) zilyon tane rp'yi hatırlattı sksjkhjf. ıska. Seviliyordu ama biz ikide bir temayla ve kurgularla ve rütbelerle oynayınca olan oldu. *nasıl düşük cümleee* ıska. Hem baştaki, hemde, fişne haklı beyler, dağılmayın, oturun dinleyelim. edit: ve ve bana yaklaşık 1 saat önce kusacağımı söylemişti ve ben içince kustuum. kızım sen medyum musuun? | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 8:36 am | |
| Takım şahane bu da yorum için bahane | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 05, 2012 8:46 am | |
| En güzelinden bir kurgu düşünmeye çalışıyorum bizim için ama yok işte. Akşam akşam kafa ne kadar çalışır, malum. | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|