Edith Mori de Oliveira Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Esin. Kan Durumu : Melez. Taraf : Belirsiz. Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 27
| Konu: Mori. Salı Eyl. 04, 2012 8:14 am | |
| Lejantımı bitirdim geldim, vuhuv. Şimdi biraz gaza gelip uzun yazdığımı fark ettim, aldırmayınız. Birkaç ayrıntı noktası var, onun dışında bir yığın insan arıyorum.
BFF. [Dolu.]
BFF dışında böyle yakın arkadaş, dost grubu tarzı bir şey arıyorum bir de.
Şu on yaşından on bir yaşına kadar kaldığı biri lazım Fransa'da öncelikle. Yetişkin öğrenci fark etmez.
Çok güvendiği bir erkek, kanka. Bununla arasında arkadaşlık dışında bir ilişki olamayacak ama her şeyini bilecek. Ona elinden geldiğince yardım edecek.
Çevresi geniş biri olması lazım bu kızımızın. Bol bol arkadaş, cinsiyeti binası yaşı falan hiç fark etmez, profesörlerden bile arkadaş edinebilirim aslında.
Yeni sevgili, eski sevgili ve platonikler. Hoş bi' sevgili aranıyorum aslında, bulabilmeyi başarabilen biri değilim gerçi.
Akraba. Kardeş olmaz, soyadı değiştirilebilecek bir şey istemiyorum zaten. Avrupa'dan Amerika'dan falan akraba olabilir, geniş aile. asdfj
Diğer kurgular. Düşman falan. Çocukluk arkadaşı. Lejantıma dalabilirsiniz hatta direk.
Bide özel kurgular, diğer kurgular. Vesaire.
Bana bol bol insan lazım. Ne olursa, her şey kabul! sadfj | |
|
Louis Karl Hardwin Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Taha. Kan Durumu : Safkan. Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Mori. Salı Eyl. 04, 2012 8:52 am | |
| Eski sevgili olabilir, aslında. | |
|
Edith Mori de Oliveira Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Esin. Kan Durumu : Melez. Taraf : Belirsiz. Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 27
| Konu: Geri: Mori. Salı Eyl. 04, 2012 9:38 am | |
| | |
|
Vilcjo Vilhelm Yönetici & Hogwarts Müdürü & Bitkibilim Profesörü
Gerçek İsim : Ege. Kan Durumu : Melez. Taraf : Раин Хазан. Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 01/09/12
| Konu: Geri: Mori. Çarş. Eyl. 05, 2012 10:49 am | |
| Çok güvendiği bir erkek, kanka. Bununla arasında arkadaşlık dışında bir ilişki olamayacak ama her şeyini bilecek. Ona elinden geldiğince yardım edecek.
Edmundo Salvador olaraktan talibim. | |
|
Ruth Jones Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Melek. Kan Durumu : Melez. Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 06/09/12
| Konu: Geri: Mori. Cuma Eyl. 07, 2012 12:25 am | |
| BFF dışında böyle yakın arkadaş, dost grubu tarzı bir şey arıyorum bir de. Ruth'u buraya aday gösteriyorum. | |
|
Aurora A. R. Octavianus Mitoloji Profesörü
Gerçek İsim : Gözde Kan Durumu : Safkan Taraf : Karanlık Mesaj Sayısı : 15 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 34
| Konu: Geri: Mori. Cuma Eyl. 07, 2012 9:07 am | |
| Profesör arkadaşın olayım bari seni karanlık tarafa çekmeye çalışayım falan | |
|