| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|
+28Kitiara Lermontov Prurient D'Elisiis Anneliese Weisman Josié Cynnton Daniel Honnor Elysium Dasja Vilcjo Vilhelm Gabriel R. L. Churchill Caleb W. Nolan Charles Pyotr Russell Margeaux Deschanteh Winter W. Archangel Ysebel Moore Vorchenza Vescovi Miao Niu Nan Rachelle Jeseven Josette Charbonneau Carmella Decartius Reese Hawkins Calandra L. P. Kroslawa Noreén Yvetta Kendrick Ruth Jones Claudia Chamberlain Hypatia Menandros Yvonne Chevalier Ezio di Raniari Floja Feodora Janos Varboeczy 32 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Daniel Honnor Asa Bilimleri Profesörü
Gerçek İsim : Taha. Kan Durumu : Safkan. Mesaj Sayısı : 5 Kayıt tarihi : 11/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 11, 2012 10:48 am | |
| Ayşenur gelmiş, sevindim. Takım yapıyordum bir ara ona. | |
|
| |
Noreén Yvetta Kendrick Mürit
Kan Durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 14 Kayıt tarihi : 05/09/12 Yaş : 33
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 11, 2012 7:20 pm | |
| Taha kaç gündür yoktu ortalarda hele şükür -mecazi anlamda- yüzünü görebildik | |
|
| |
Josié Cynnton Sihir Bakanı Asistanı
Gerçek İsim : S. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Bakanlık. Mesaj Sayısı : 5 Kayıt tarihi : 12/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 12, 2012 10:53 am | |
| Ne kadar güzel karakter böylee. | |
|
| |
Anneliese Weisman Muggle & Cerrah
Gerçek İsim : Melek. Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 12/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 12, 2012 11:00 am | |
| Keşke yine Mitoloji Profesörü olsa. Çok güzel bir konu seçmişti ders için. | |
|
| |
Prurient D'Elisiis Baş Seherbaz
Gerçek İsim : S Kan Durumu : Safkan Taraf : Gece Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 11/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 12, 2012 1:38 pm | |
| | |
|
| |
Kitiara Lermontov Slytherin IV. Sınıf
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 12, 2012 7:44 pm | |
| Modelinin ne giydiğini anlamaya çalışıyorum, sanki göğüslerinin yerine sırtı var gibi. | |
|
| |
Violette Auriville Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Ezgi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : chancellor kabızı. Mesaj Sayısı : 4 Kayıt tarihi : 12/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 12, 2012 9:53 pm | |
| Modelini bir zamanlar fake melisa kullanırdı ehehe | |
|
| |
Jayna Strathern Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Ayşe- Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 07/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 13, 2012 12:46 am | |
| | |
|
| |
Prurient D'Elisiis Baş Seherbaz
Gerçek İsim : S Kan Durumu : Safkan Taraf : Gece Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 11/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Eyl. 13, 2012 2:00 am | |
| | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Eyl. 14, 2012 11:55 pm | |
| Canım benim nasıl özledim onu ya. | |
|
| |
Svetya Markov Slytherin IV. Sınıf
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 15, 2012 4:53 pm | |
| | |
|
| |
Winter W. Archangel Hufflepuff IV. Sınıf
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Eyl. 16, 2012 12:30 am | |
| Aaa aşkııımcııım. Markov soyadı görünce tanıdım dkhgdjhg. Bi de momsen ^^. Kurgumuz aklıma geldii ki ehehe. | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|