| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|
+28Kitiara Lermontov Prurient D'Elisiis Anneliese Weisman Josié Cynnton Daniel Honnor Elysium Dasja Vilcjo Vilhelm Gabriel R. L. Churchill Caleb W. Nolan Charles Pyotr Russell Margeaux Deschanteh Winter W. Archangel Ysebel Moore Vorchenza Vescovi Miao Niu Nan Rachelle Jeseven Josette Charbonneau Carmella Decartius Reese Hawkins Calandra L. P. Kroslawa Noreén Yvetta Kendrick Ruth Jones Claudia Chamberlain Hypatia Menandros Yvonne Chevalier Ezio di Raniari Floja Feodora Janos Varboeczy 32 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Reese Hawkins Hufflepuff IV. Sınıf
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Melez anne, meçhul baba. Taraf : Prensip gereği adı olan hiçbir gruba katılmıyor. Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 07/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Eyl. 09, 2012 6:30 am | |
| Uu, bekleriz, kapımız açık. (Şu an neden kendimi çoğul kabul ettim bilmiyorum.) | |
|
| |
Winter W. Archangel Hufflepuff IV. Sınıf
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Eyl. 09, 2012 6:35 am | |
| | |
|
| |
Margeaux Deschanteh Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Karanlık. Mesaj Sayısı : 70 Kayıt tarihi : 03/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Eyl. 09, 2012 6:36 am | |
| Ehem, bebeğim ben buradayım. O Esra başka Esra | |
|
| |
Charles Pyotr Russell Hufflepuff IV. Sınıf
Gerçek İsim : Ege. Kan Durumu : MD. Taraf : Aydınlık. Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 09/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Eyl. 09, 2012 6:53 am | |
| | |
|
| |
Janos Varboeczy Hufflepuff IV. Sınıf
Gerçek İsim : Hikmet Mesaj Sayısı : 29 Kayıt tarihi : 07/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Eyl. 09, 2012 8:14 am | |
| Bir de bana takım yap diyor. Şuna bak takımda döktürmüş. | |
|
| |
Charles Pyotr Russell Hufflepuff IV. Sınıf
Gerçek İsim : Ege. Kan Durumu : MD. Taraf : Aydınlık. Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 09/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Eyl. 09, 2012 8:24 am | |
| Bazen çok zor geliyor be kardeşim anlarsın ya. Bir de hep aynı ünlü hep aynı ünlü... | |
|
| |
Caleb W. Nolan KSKS Profesörü
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Safkan Taraf : LM Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 07/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Eyl. 09, 2012 8:27 am | |
| Bilmem mi be Çok iyi anlıyorum ayıca sabah sürpriz yapıcam onun Rav. karakterine | |
|
| |
Ruth Jones Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Melek. Kan Durumu : Melez. Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 06/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Eyl. 09, 2012 8:33 am | |
| Modelini Once Upon A Time'daki Graham'e benzetiyorum. O mu ? *-* | |
|
| |
Caleb W. Nolan KSKS Profesörü
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Safkan Taraf : LM Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 07/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Eyl. 09, 2012 8:38 am | |
| Yok değil | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Eyl. 09, 2012 8:46 am | |
| Hikmet zamanında bana da süprüz yapacaktı ama işte..... dkfjghkdjghjkg | |
|
| |
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Melez anne, meçhul baba. Taraf : Prensip gereği adı olan hiçbir gruba katılmıyor. Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 07/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Eyl. 09, 2012 8:53 am | |
| O W'nin açılımı çok bir karizmatikmiş. | |
|
| |
Ruth Jones Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Melek. Kan Durumu : Melez. Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 06/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Eyl. 09, 2012 8:58 am | |
| Ahaha, imzasındaki söz çok hoşuma gitti. Ne açık söz . : D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Eyl. 09, 2012 9:02 am | |
| Ehehe, o aslında bir müzikaldeki bir şarkıdan. Şöyle dinleyebiliyoruz John'dan. (Böyle de kafiyeli yazarım. *-* ) | |
|
| |
Gabriel R. L. Churchill Hortkuluk Üstadı
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Melez Taraf : Other Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Eyl. 09, 2012 7:54 pm | |
| Adını ilk gördüğümde Roose diye okudum. İşte GoT hayranlığı tavan olunca | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Eyl. 10, 2012 1:52 am | |
| Ben hortkuluk yapçam reyiiz bir ara uğrayayım sana kfdhgkdfjgh. | |
|
| |
Miao Niu Nan Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : kardelen Kan Durumu : melez Taraf : uyku Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Eyl. 10, 2012 2:17 am | |
| | |
|
| |
Ysebel Moore Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Nagehan. Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 07/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Eyl. 10, 2012 3:30 am | |
| IU!!! çok seviyom ben bu kızı bide böyle kayıp düşmeleri var kii çok şekeeey :L | |
|
| |
Vilcjo Vilhelm Yönetici & Hogwarts Müdürü & Bitkibilim Profesörü
Gerçek İsim : Ege. Kan Durumu : Melez. Taraf : Раин Хазан. Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 01/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Eyl. 10, 2012 4:13 am | |
| | |
|
| |
Ysebel Moore Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Nagehan. Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 07/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Eyl. 10, 2012 6:00 am | |
| Yapalım valla kurgusuz kaldım ben başlığıma gelebilir veya pmleşebilirik ^.^ | |
|
| |
Hypatia Menandros Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Ayşenur. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Lego House. Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 08/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Eyl. 10, 2012 7:09 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Eyl. 10, 2012 8:23 am | |
| Hypatia isminden tanıyorum daha onu =D Pek konuşmuşluğumuz olmasa da.. ^^ | |
|
| |
Elysium Dasja Hufflepuff IV. Sınıf
Gerçek İsim : Tuş. Kan Durumu : Melez. Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 10/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Eyl. 10, 2012 8:34 am | |
| İkiz nasıl kıskanıyorum şu anda bu karakterini belli değil | |
|
| |
Vilcjo Vilhelm Yönetici & Hogwarts Müdürü & Bitkibilim Profesörü
Gerçek İsim : Ege. Kan Durumu : Melez. Taraf : Раин Хазан. Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 01/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Eyl. 10, 2012 9:58 pm | |
| Dur sana da takım yapayım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Eyl. 10, 2012 10:52 pm | |
| Ünlüsü yüzünden kurbağama edward adını koymuştum. Her gece ona sarılıp uyuyorum ahahaha. Çok tatlı ama yaa. | |
|
| |
Hypatia Menandros Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Ayşenur. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Lego House. Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 08/09/12
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 11, 2012 2:52 am | |
| Nereden çıkaracağım ben onu? Hms. | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|