| ₰ goddess of music, Euterpe. | |
|
+9Matteo di Raniari Vilcjo Vilhelm Aerys Therion Louis Karl Hardwin Lloyd J. Brooklyn Calandra L. P. Kroslawa Ezio di Raniari Carmella Decartius Euterpe Châtillon 13 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Euterpe Châtillon Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: ₰ goddess of music, Euterpe. Çarş. Eyl. 05, 2012 6:31 am | |
|
En son Euterpe Châtillon tarafından Çarş. Eyl. 05, 2012 8:13 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Carmella Decartius Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Tuş. Kan Durumu : Anne melez, baba muggle doğumlu. Taraf : Kan. Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: ₰ goddess of music, Euterpe. Çarş. Eyl. 05, 2012 6:34 am | |
| En en değerlin benim. Nokta. Başkasını orada görürsem ağlarım. İlk ben. *yazar burada triplere girmiştir, pek takmayınız* | |
|
| |
Ezio di Raniari Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 66 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: ₰ goddess of music, Euterpe. Çarş. Eyl. 05, 2012 6:38 am | |
| Ezio gelmiş buraya nereye koysak acaba? | |
|
| |
Calandra L. P. Kroslawa Mürit
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Dibine kadar karanlık. Mesaj Sayısı : 73 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: ₰ goddess of music, Euterpe. Çarş. Eyl. 05, 2012 6:40 am | |
| Margeaux derim başka da bir şey demem | |
|
| |
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: ₰ goddess of music, Euterpe. Çarş. Eyl. 05, 2012 7:14 am | |
| - Carmy'm seni özele ekleyeyim ben o zaman? Çocukluk arkadaşı, ruh ikizi tarzı bir şey olabilir bak? Ya da zıt ama yine de birbirini çeken kutuplar misali. (Aslında pek farklı değiller sadece Eu'nun Sly knı baskın galiba) Veya arkadaş grubu diye ekleyip yanına önemini belirteyim - Siz nereyi istersiniz Sayın Raniari? - Marg'ın yeri belli ki eveet <3 | |
|
| |
Lloyd J. Brooklyn Mürit&Yönetici
Kan Durumu : Safkan Taraf : Ölümün Gümüşi Sureti Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 29/08/12
| Konu: Geri: ₰ goddess of music, Euterpe. Çarş. Eyl. 05, 2012 7:17 am | |
| Bilemem artık böyle çok cicili bicili bir yer olabilir hani | |
|
| |
Carmella Decartius Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Tuş. Kan Durumu : Anne melez, baba muggle doğumlu. Taraf : Kan. Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: ₰ goddess of music, Euterpe. Çarş. Eyl. 05, 2012 7:20 am | |
| O en yakınlara ekleyip açıkla böyle çohoş olur, baş köşeyi kendime istiyorum <3 | |
|
| |
| Konu: Geri: ₰ goddess of music, Euterpe. Çarş. Eyl. 05, 2012 7:21 am | |
| - Seç beğen al valla beyefendi, her kurgu kabulümüz biliyorsun. - Tamam başımın tacı ekliyorum seni <3 | |
|
| |
Louis Karl Hardwin Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Taha. Kan Durumu : Safkan. Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: ₰ goddess of music, Euterpe. Çarş. Eyl. 05, 2012 7:23 am | |
| | |
|
| |
Kan Durumu : Safkan Taraf : Ölümün Gümüşi Sureti Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 29/08/12
| Konu: Geri: ₰ goddess of music, Euterpe. Çarş. Eyl. 05, 2012 7:30 am | |
| O zaman Leander NPC kardeşimizin yerine talip Ezio Hem böylece çapkınlığı da bitmiş olur | |
|
| |
| Konu: Geri: ₰ goddess of music, Euterpe. Çarş. Eyl. 05, 2012 7:48 am | |
| - Dostlarıma ekliyorum canıııım :* - Leander galiba gelmeyecek, sahibi öyle demişti yani. Ehem Ezio ekleniyor o zaman Sonra bana aaa Adolpha falan deme gelirse eğer | |
|
| |
| Konu: Geri: ₰ goddess of music, Euterpe. Çarş. Eyl. 05, 2012 7:51 am | |
| O gelirse bizde diğer seçenekleri sunarız. Ezio için festival günüdür | |
|
| |
| Konu: Geri: ₰ goddess of music, Euterpe. Çarş. Eyl. 05, 2012 7:53 am | |
| Adolpha çok seçicidir yahu, gelecek büyük bi ihtimal benden söylemesi | |
|
| |
Aerys Therion Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek İsim : Pelin. Kan Durumu : Bulanık. Taraf : Tony Stark. Mesaj Sayısı : 28 Kayıt tarihi : 05/09/12
| Konu: Geri: ₰ goddess of music, Euterpe. Çarş. Eyl. 05, 2012 10:06 am | |
| Düşmanlar olabilir. Ama çıkar ilişkilerden güzel bir kurgu da çıkabilir. Sen bilirsiin. | |
|
| |
Vilcjo Vilhelm Yönetici & Hogwarts Müdürü & Bitkibilim Profesörü
Gerçek İsim : Ege. Kan Durumu : Melez. Taraf : Раин Хазан. Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 01/09/12
| Konu: Geri: ₰ goddess of music, Euterpe. Çarş. Eyl. 05, 2012 10:36 am | |
| Yaz, Edmundo Salvador sırdaş. | |
|
| |
Matteo di Raniari Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Taha. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Asalet. Mesaj Sayısı : 5 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: ₰ goddess of music, Euterpe. Perş. Eyl. 06, 2012 6:21 am | |
| Yengesi oldukları diye bir yer yok mu?? | |
|
| |
Floja Feodora Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Senem Kan Durumu : Safkan Taraf : Kendisi Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 06/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: ₰ goddess of music, Euterpe. Perş. Eyl. 06, 2012 6:49 am | |
| Beeeeeen. En yakın dostlara istemiyorum ama. Çok çok çok yakın dostlara istiyorum. Orada bi ben olcam | |
|
| |
Paola Flavio Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Gök. Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 06/09/12
| Konu: Geri: ₰ goddess of music, Euterpe. Perş. Eyl. 06, 2012 8:24 am | |
| Sereeeee hadi bana da bir yer buluver artıık. | |
|
| |
Claudine Jones Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Tuğçe. Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 28
| Konu: Geri: ₰ goddess of music, Euterpe. Cuma Eyl. 07, 2012 8:56 am | |
| | |
|
| |
Aurora A. R. Octavianus Mitoloji Profesörü
Gerçek İsim : Gözde Kan Durumu : Safkan Taraf : Karanlık Mesaj Sayısı : 15 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 34
| Konu: Geri: ₰ goddess of music, Euterpe. Cuma Eyl. 07, 2012 9:04 am | |
| Mürit bi Profesör artık nereye koymak istersen her yer kabulüm | |
|
| |
| Konu: Geri: ₰ goddess of music, Euterpe. C.tesi Eyl. 08, 2012 1:20 am | |
| Aerys Therion; şüphesiz düşman hı-hı. Edmundo Salvador; Sırdaş tamamdır. Matteo di Raniari; Eheh tamam özel kurgu Floja Feodora; Carmella öldürsün mü beni? Ahaha. Napalım bebeğim? Çocukluk arkadaşı falan? Oradan mı bağlasak, ulaş sen bana bi. Paola Flavio; Bunlar durmadan çılgınlık yapsın güzelim, olur mu? Suç ortağı? Claudine Jones; Tamam hayatım en yakınlardasın. Aurora A. R. Octavianus; Mitoloji! En sevdiği profesörlerden biri olabilir, Aurora. Hatta Euterpe'in anlamı mitolojiden ya. Yakın oldukları için Aurora ara sıra samimi davranıp hatuna Müzik Perisi ya da tanrıçası falan der. Eu'da her seferinde bağlanır kadına. Dersinin en iyi öğrencisi aha!! | |
|
| |
| ₰ goddess of music, Euterpe. | |
|