| Şuan Ne Düşünüyorsun? | |
|
+35Anneliese Weisman Lloyd J. Brooklyn Theodore Gregory Violette Auriville Jayna Strathern Aerys Therion Pamela Annis Lithianov Elysium Dasja Reese Hawkins Margeaux Deschanteh Charles Pyotr Russell Winter W. Archangel Edmundo Salvador Janos Varboeczy Noreén Yvetta Kendrick Evyleen Beaumont Rachelle Jeseven Adolpha Kohlheim Hypatia Menandros Charmainé Schult Caleb W. Nolan Vorchenza Vescovi Ruth Jones Beatrice Yeswick Elameria Châtillon Yvonne Chevalier Ezio di Raniari Euterpe Châtillon Calandra L. P. Kroslawa Llorente L. Suàrez Gabriel R. L. Churchill Claudia Chamberlain Loria Autumn Carmella Decartius Vilcjo Vilhelm 39 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Yvonne Chevalier Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Bitte. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Edith & Aurélie. Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 05, 2012 6:46 am | |
| Beşyüz var mı beşyüz gibi oldu. | |
|
| |
Elameria Châtillon Mürit
Kan Durumu : Safkan. Taraf : Karanlık. Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 05/09/12
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 05, 2012 7:36 am | |
| Elameria geldii. Modeli halledip takımı da kaptık mı Euterpe'e geçebiliriz. | |
|
| |
Ezio di Raniari Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 66 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 05, 2012 8:37 am | |
| MSN'ye girince net kafayı yiyor. | |
|
| |
Beatrice Yeswick Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : nurdan. Kan Durumu : melez. Taraf : şirinler. Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 05/09/12
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 05, 2012 9:04 am | |
| | |
|
| |
Calandra L. P. Kroslawa Mürit
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Dibine kadar karanlık. Mesaj Sayısı : 73 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 05, 2012 9:06 am | |
| Nasıl devam ettirsem rp'yi nasıl etsem nasıl yapsam bilemedim bak şimdi. | |
|
| |
Vilcjo Vilhelm Yönetici & Hogwarts Müdürü & Bitkibilim Profesörü
Gerçek İsim : Ege. Kan Durumu : Melez. Taraf : Раин Хазан. Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 01/09/12
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 05, 2012 10:42 am | |
| Selamlarımı verdim yeni gelenlere yatabilirim artık sanırım. Çok yorgunum, çok... | |
|
| |
Gabriel R. L. Churchill Hortkuluk Üstadı
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Melez Taraf : Other Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 05, 2012 8:23 pm | |
| Ezio ve Eu için şöyle sağlam bir kurgu düşünüyorum. | |
|
| |
Elameria Châtillon Mürit
Kan Durumu : Safkan. Taraf : Karanlık. Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 05/09/12
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 05, 2012 11:40 pm | |
| Hikmet beni ekiyor bence, rp dedi hala sus pus beyefendi. | |
|
| |
Vilcjo Vilhelm Yönetici & Hogwarts Müdürü & Bitkibilim Profesörü
Gerçek İsim : Ege. Kan Durumu : Melez. Taraf : Раин Хазан. Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 01/09/12
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Perş. Eyl. 06, 2012 1:21 am | |
| Gidip bir duş alayım bari. | |
|
| |
Claudia Chamberlain Kütüphane Görevlisi
Gerçek İsim : Kübra Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Perş. Eyl. 06, 2012 1:51 am | |
| Hikmet bana süpriz yapmış böyle çok kocaman teşekkür ediyorum buradan. (L) | |
|
| |
Calandra L. P. Kroslawa Mürit
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Dibine kadar karanlık. Mesaj Sayısı : 73 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Perş. Eyl. 06, 2012 1:57 am | |
| Saatlerdir siteye girmeye çalışıyordum, laptopu değiştidim, abiminkinde hemen açıldı | |
|
| |
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Perş. Eyl. 06, 2012 1:59 am | |
| Yaşasın google chrome yaşasın adblock şu sitelerin tepelerindeki dandik reklamları da kaldırdım. Böyle daha bir güzel oldu. İyi de bilgisayara format atılacak, neden şimdi kurdum ki bu programı ben? Neyse yeniden kurarız. u.u | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Perş. Eyl. 06, 2012 7:54 am | |
| Senenimom da gitti, sıkıntıdan ölsem yeridir. Bende kaçsam mı ne yapsam, pf. | |
|
| |
Ruth Jones Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Melek. Kan Durumu : Melez. Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 06/09/12
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Perş. Eyl. 06, 2012 9:52 am | |
| Sonunda Vasilena dışında bir öğrenci karakter açtım. Tebrik ediyorum kendimi. | |
|
| |
Ezio di Raniari Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 66 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Perş. Eyl. 06, 2012 11:44 pm | |
| Müsait bir yerde gülecek var! | |
|
| |
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 07, 2012 3:16 am | |
| Her şeyi rezil edip geldim. Senenimo nerede yahu? | |
|
| |
Ruth Jones Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Melek. Kan Durumu : Melez. Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 06/09/12
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 07, 2012 3:58 am | |
| Toucem de buralara geliyor. Yeppa! | |
|
| |
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 07, 2012 9:18 am | |
| oh Allah'ım sonunda formatlı pc, yaşasın. Oh nenni koçari..lilililili | |
|
| |
Vorchenza Vescovi Sihir Bakanı
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Melez. Taraf : Çay. Mesaj Sayısı : 28 Kayıt tarihi : 29/08/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 07, 2012 10:52 pm | |
| Birkaç düzine Hafılpaf açmak istedim şu an, nasıl bir boynu bükük kalmışlar öyle. *-* | |
|
| |
Caleb W. Nolan KSKS Profesörü
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Safkan Taraf : LM Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 07/09/12
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 07, 2012 11:58 pm | |
| Müritlere özel takım yapmayı. Böyle örgüt olduğumuz belli olsun diye hani. | |
|
| |
Charmainé Schult Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Ayşenur. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Queen. Mesaj Sayısı : 6 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 08, 2012 12:23 am | |
| Daha açmak istediğim o kadar karakter var ki. şlkjhg | |
|
| |
Caleb W. Nolan KSKS Profesörü
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Safkan Taraf : LM Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 07/09/12
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 08, 2012 12:26 am | |
| Açsın açsın ne güzel işte. Eğer Mürit karakteri yoksa açabilir. Sonuçta son bir boş alan var. Hem açarsa takım hediye edebilirim üsttekine. | |
|
| |
Vorchenza Vescovi Sihir Bakanı
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Melez. Taraf : Çay. Mesaj Sayısı : 28 Kayıt tarihi : 29/08/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 08, 2012 12:39 am | |
| Uuu, müritler bayağı pazarlamaya promosyona girmiş yalnız. | |
|
| |
Gabriel R. L. Churchill Hortkuluk Üstadı
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Melez Taraf : Other Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 08, 2012 12:57 am | |
| Lanet olası Word bu kaçıncı yahu. Adam akıllı çalışsan da yazsak şu rpyi canımı sıkma. Senin yüzünden her saniye kaydetmk zorunda kalıyoum belgeyi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 08, 2012 1:34 am | |
| Bişi dicem ben Can'ı özledim. Temam susuyorum asdfgh. Can'ı düşünüyorum ama bana neeğ | |
|
| |
| Şuan Ne Düşünüyorsun? | |
|