| Şuan Ne Düşünüyorsun? | |
|
+35Anneliese Weisman Lloyd J. Brooklyn Theodore Gregory Violette Auriville Jayna Strathern Aerys Therion Pamela Annis Lithianov Elysium Dasja Reese Hawkins Margeaux Deschanteh Charles Pyotr Russell Winter W. Archangel Edmundo Salvador Janos Varboeczy Noreén Yvetta Kendrick Evyleen Beaumont Rachelle Jeseven Adolpha Kohlheim Hypatia Menandros Charmainé Schult Caleb W. Nolan Vorchenza Vescovi Ruth Jones Beatrice Yeswick Elameria Châtillon Yvonne Chevalier Ezio di Raniari Euterpe Châtillon Calandra L. P. Kroslawa Llorente L. Suàrez Gabriel R. L. Churchill Claudia Chamberlain Loria Autumn Carmella Decartius Vilcjo Vilhelm 39 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Vilcjo Vilhelm Yönetici & Hogwarts Müdürü & Bitkibilim Profesörü
Gerçek İsim : Ege. Kan Durumu : Melez. Taraf : Раин Хазан. Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 01/09/12
| Konu: Şuan Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 02, 2012 11:03 pm | |
| | |
|
| |
Carmella Decartius Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Tuş. Kan Durumu : Anne melez, baba muggle doğumlu. Taraf : Kan. Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 04, 2012 8:25 am | |
| Sanırım kafayı yediğimi. Aklım karıştı. En iyisi uyuyayım falan diyorum böyle bir kendi kendine konuşma halindeyim. | |
|
| |
Loria Autumn Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : LoriaSympa Kan Durumu : Safkan (haberi yok) Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 31
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 04, 2012 11:51 am | |
| Gece o kadar ilerlemedi ve tatildeyiz. Merak ediyorum yeni açılan bir site neden ve nasıl bu kadar boş şu anda? | |
|
| |
Gerçek İsim : Ege. Kan Durumu : Melez. Taraf : Раин Хазан. Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 01/09/12
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 04, 2012 8:35 pm | |
| Hikmet'im nasıl da döktürmüş. | |
|
| |
Claudia Chamberlain Kütüphane Görevlisi
Gerçek İsim : Kübra Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 04, 2012 10:29 pm | |
| Bozuk bir bilgisayardan nete girmeye çabalamanın ne kadar sinir yıpratıcı olduğunu düşünüyorum. Bir de bu siteyi sevdiğimi. | |
|
| |
Gabriel R. L. Churchill Hortkuluk Üstadı
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Melez Taraf : Other Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 04, 2012 10:31 pm | |
| Ooo üstteki gibi bir kaliteli rpciyi bu sitede görmek çok mutlu etti beni. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 04, 2012 10:32 pm | |
| - Gabriel R. L. Churchill demiş ki:
- Ooo üstteki gibi bir kaliteli rpciyi bu sitede görmek çok mutlu etti beni.
Hikmet | |
|
| |
Llorente L. Suàrez Mürit
Gerçek İsim : Oğuz Kan Durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 01/09/12
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 04, 2012 10:34 pm | |
| Site dolmuş. Ne güzel olmuş. Neyse şu kurgunun rpsini yazmalıyım. | |
|
| |
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Melez Taraf : Other Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 04, 2012 10:36 pm | |
| - Claudia Chamberlain demiş ki:
- Gabriel R. L. Churchill demiş ki:
- Ooo üstteki gibi bir kaliteli rpciyi bu sitede görmek çok mutlu etti beni.
Hikmet Kurgu için mutlaka rahatsız edeceğim haberin olsun ^^. | |
|
| |
Calandra L. P. Kroslawa Mürit
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Dibine kadar karanlık. Mesaj Sayısı : 73 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 04, 2012 10:39 pm | |
| Burayı nasıl sevdim belli değil.................. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 04, 2012 10:47 pm | |
| - Calandra L. P. Kroslawa demiş ki:
- Burayı nasıl sevdim belli değil..................
Çünkü biz varız | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 04, 2012 11:09 pm | |
| O gördüğüm pembe martini mi? Aman Tanrım, pembe martiniiim! | |
|
| |
| |
| |
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 04, 2012 11:16 pm | |
- Euterpe Châtillon demiş ki:
- O gördüğüm pembe martini mi? Aman Tanrım, pembe martiniiim!
Benim ahaha seni sarhoş etmeye geldim. Oğluşum benim ahah. Kurgu istiyorum seninle ben hı-hı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 04, 2012 11:19 pm | |
| - Euterpe Châtillon demiş ki:
- Claudia Chamberlain demiş ki:
Benim ahaha seni sarhoş etmeye geldim. Oğluşum benim ahah. Kurgu istiyorum seninle ben hı-hı. Oğluşun için dün söylediğim şeyi burada da söylerdim ama olmaz onu msnden özel olarak söyleyeceğim asdsaf Bu arada benim pc yedi ben dürteceğim msn'ye girebilirsem seni ve kurgumuz olacak tabisi hem de en güzelinden. (L) | |
|
| |
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 04, 2012 11:20 pm | |
Benim ahaha seni sarhoş etmeye geldim. Oğluşum benim ahah. Kurgu istiyorum seninle ben hı-hı. Oğluşun için dün söylediğim şeyi burada da söylerdim ama olmaz onu msnden özel olarak söyleyeceğim asdsaf Bu arada benim pc yedi ben dürteceğim msn'ye girebilirsem seni ve kurgumuz olacak tabisi hem de en güzelinden. (L) Sen geleceksen yine de gitmem msn'den ömrümün sonuna kadar beklerim ben. Şiir gibi konuşuyorum senin için bak ahah. Bekleniyorsun güzellik. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 04, 2012 11:37 pm | |
| - Euterpe Châtillon demiş ki:
Benim ahaha seni sarhoş etmeye geldim. Oğluşum benim ahah. Kurgu istiyorum seninle ben hı-hı. Oğluşun için dün söylediğim şeyi burada da söylerdim ama olmaz onu msnden özel olarak söyleyeceğim asdsaf Bu arada benim pc yedi ben dürteceğim msn'ye girebilirsem seni ve kurgumuz olacak tabisi hem de en güzelinden. (L) Sen geleceksen yine de gitmem msn'den ömrümün sonuna kadar beklerim ben. Şiir gibi konuşuyorum senin için bak ahah. Bekleniyorsun güzellik. Enheduanna'm benim. Hatta sen dur ben msn açılana kadar kurgumuzu düşünür sana anlatırım. (L) | |
|
| |
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 05, 2012 5:02 am | |
| Ege'nin benim yüzümden karakter şifrelerini değiştireceğini. Bence az kaldı ihihi. Bir de adminler ve sevgili adminem, yönetici şeysini gördüm ama girmedim, okumadım böyle bir şeyler merak etmeyin, ehe ^.^ -Tuş. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 05, 2012 5:51 am | |
| Hikmet'e pm atamıyorum durdu durdu 7 gün mesajı çıkartacak zamanı buldu site. bütün linkleri de sıralamıştım oysaki. | |
|
| |
Ezio di Raniari Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 66 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 05, 2012 5:53 am | |
| Buraya yaz ben sonradan silerim mesajı | |
|
| |
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 05, 2012 5:58 am | |
| Uyarıda link koymak için 7 gün geçmesi gerekiyormuş okumamışım hof ben sana mail atayım en iyisi | |
|
| |
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 05, 2012 5:59 am | |
| | |
|
| |
Calandra L. P. Kroslawa Mürit
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Dibine kadar karanlık. Mesaj Sayısı : 73 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 05, 2012 6:01 am | |
| Film. İzlemek. İs-te-mi-yo-rum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 05, 2012 6:36 am | |
| Biri gelip bana laf söylesin. Yoksa ben gidip karakter alacağım, hayır onu geçtim engellemek serbest. | |
|
| |
Ezio di Raniari Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 66 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Şuan Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 05, 2012 6:41 am | |
| Gitsin alsın karakteri Şöyle taş modellerinden de kullansın O değil de bu yan kurgu çok güzel olacak. | |
|
| |
| Şuan Ne Düşünüyorsun? | |
|