Merhabalar efendim.
Adım Pelin. 15 yaşındayım. Ama aslında 16. İstanbul'da oturuyorum. 2 yıl önce Rp'ye başladım ama çok uzun bir süredir yapmıyorum. Sonra Ege arkadaşım beni Facebook'taki gruba ekledi, eh bende heveslendim. Burada pek tanıdığım yok ama tanışırız ehehe. Kendimden bahsetmek gerekirse ayrımcılıktan nefret eden biriyim. Baykuşları, kedileri, animeyi, Marvel kahramanlarını, Harry Potter'ı, karameli, Star Wars'u, kumpiri, Judas Gokhan'ı, yemek yemeyi, ve Robert Downey Jr.'ı çok severim. Yönetmen olsam süper olur bence. Sigara iğrenç. Siyah saçlı renkli gözlü insanlara aşığım. Arkadaş edinmeyi çok çok severim.
Karakalem yapmak en büyük hobim. Ve müzik dinlemek. AC/DC, Led Zeppelin, Black Sabbath, Pink Floyd, Iron Maiden, SLASH, GNR, Scorpions, Metallica, Slayer, Megadeth, Motörhead, Avenged Sevenfold, Parkway Drive, Lordi, Craig Mabbitt, August Burns Red, The Devil Wears Prada, Texas in July, A Day To Remember, Asking Alexandria sevdiğim şarkıcı ve gruplardandır. Her tür dinlerim ama metalcore, death metal, heavy metal, speed metal, hard rock ve alternatif rock ağırlıklı.
Film tutkunuyum aynı zamanda düzenli olarak izlediğim dizilerde var. HIMYM, Game Of Thrones, American Horror Story, Dexter, Fringe, Supernatural bunlardan bir kaçı
Ay kolum yoruldu.