| meraba o zamaaan. | |
|
+3Beatrice Yeswick Ezio di Raniari Aethra L. Pavone 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Aethra L. Pavone Hufflepuff IV. Sınıf
Gerçek İsim : nurdan. Kan Durumu : safkan. Taraf : lolipoplar Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: meraba o zamaaan. Çarş. Eyl. 05, 2012 5:11 am | |
| "İçinizden en az yarısını, arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum; ve yarınızdan azını hak ettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum." Evet LOTR aşktır. Nurdan ben efenim, aşağıda sıraladığım maddeler hayatımın odak noktaları falandır yani. 11. sınıf TM öğrencisiyim artıkın. Trabzon'da oturuyorum. Bu karakterimin soyadının farklı versiyonlarıyla falan görmüş olabilirsiniz beni çünkü rpye başladığımdan beri kullandığım sürekli tek karakterim bu *-* 1,5 yıldır falan rp yapmaktayım hatta şurda bir iki ay sonra 2 olacak; tamam az biliyoruz. -.- Acemi photoshop kullanıcısıyım. Müzik olarak kafama ne eserse onu dinlerim genelde de Glee coverları dinlerim. A perfect circle, kelly clarkson, the beatles, puscifer falan da candır hani. Türklerden Duman, Teo, Feridun Düzağaç falan severim. Kulağıma ne hoş gelirse onu dinlerim kısacası sadfd. Öyle işte neyse gelelim maddeleree; - LOTR - Coni (johnny depp) - Çikilata - HP - Beşiktaş - GLEE - Naya Rivera Dianna Agron Heather Morris - Açlık Oyunları - Çiko (hani şu tablosu olan ağlak çikodan bahsediyorum, evet çiko hep kendine ağlıyon biraz da bağa ağla) - Josh Hartnett - Matematik - Yanaklar (böyle yumuşak ısırmalık yanaklara karşı büyük bir zaafım vardır, ehe.) - Elma Şekeri - Lolipoplar Bunlar dışında dizi olarak supernatural, the big bang theory, the vampire diaries, game of thrones, new girl falan da candır. Eskiden hiç dizi izlemezken şimdi bi dolu var hangisine yetişsem şaşırıyorum sadfsd. aklıma bunlar geldi şimdilik *-* İletişim Adresleri SANSÜR ÜHHÜÜ. Yeni üyeler 7 günden önce link paylaşamıyomuş lan! *zilyonuncu defa aynı yazıyı kopyala yapıştır yapmak adsfsdfds* *şu zilyonuncu defa yazısı bile kopyala yapıştır lan artık asdfads* | |
|
| |
Ezio di Raniari Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 66 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: meraba o zamaaan. Çarş. Eyl. 05, 2012 5:17 am | |
| LOTR candır *.* Hoş gelmişsin *.* | |
|
| |
Beatrice Yeswick Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : nurdan. Kan Durumu : melez. Taraf : şirinler. Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 05/09/12
| Konu: Geri: meraba o zamaaan. Çarş. Eyl. 05, 2012 5:35 am | |
| tişikkirlir ^^ *evet hemen ikinci karakter açtım sadfsd* | |
|
| |
Ezio di Raniari Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 66 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: meraba o zamaaan. Çarş. Eyl. 05, 2012 5:37 am | |
| Çok güzel *.* Ezio için bir av daha hahahahaha | |
|
| |
Christian B. August Mürit&Yönetici
Gerçek İsim : Taha. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Mürid-i. Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 29/08/12 Yaş : 104
| Konu: Geri: meraba o zamaaan. Çarş. Eyl. 05, 2012 5:39 am | |
| Sapık lan bu Ezio *-* Neyse hoşgeldin partner konusunda uykudan uyandığında iletişime geçebilir hani. LORT'a ölünür bu arada. ^^ | |
|
| |
Gerçek İsim : nurdan. Kan Durumu : melez. Taraf : şirinler. Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 05/09/12
| |
| |
Calandra L. P. Kroslawa Mürit
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Dibine kadar karanlık. Mesaj Sayısı : 73 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: meraba o zamaaan. Çarş. Eyl. 05, 2012 5:48 am | |
| Selaam. Hoşgeldin Nuran bende Esra ^.^ Aslında karşılaşmış olabiliriz ama tanışmadık, hani görmüşsen Margeaux Deschanteh olarak görmüşsündür. Vee, Emily görünce ağlayasım geldi, mük, eski modellerimdendir :3 Ehem neyse, tekrardan welcome! | |
|
| |
| Konu: Geri: meraba o zamaaan. Çarş. Eyl. 05, 2012 6:11 am | |
| görmüştüm sanki ya ama konuşmuşluğumuz yoktu sanırım sadfadsf memnun oldum o zaman emily aşk ya ben de son üç dört aydır kullanmaya başladım bu karakteri Tişikkirlir hoş buldum ^-^ | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: meraba o zamaaan. Çarş. Eyl. 05, 2012 6:13 am | |
| Oooo güzelim hoş geldin ya, seni gördüm pek mutlu oldum şimdi. Ağız kısmı bana benzeyen hatunu sen almışsın bu sefer, allahım bu kadını görmekten bıktım adeta! Neyse bebeğim 11. sınıf olmanın değerini bil diyerek o güzel yanaklarından öpüyorum seni. <3 | |
|
| |
Aethra L. Pavone Hufflepuff IV. Sınıf
Gerçek İsim : nurdan. Kan Durumu : safkan. Taraf : lolipoplar Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: meraba o zamaaan. Çarş. Eyl. 05, 2012 6:16 am | |
| Ondan bıktıysan bu var Ben de mutlu oldum kiie her yerde karşılaşıyoruz zaten çokzelli oluyo ^-^ ben de öptüm böyle en kocamanından. <3 | |
|
| |
Vilcjo Vilhelm Yönetici & Hogwarts Müdürü & Bitkibilim Profesörü
Gerçek İsim : Ege. Kan Durumu : Melez. Taraf : Раин Хазан. Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 01/09/12
| Konu: Geri: meraba o zamaaan. Çarş. Eyl. 05, 2012 10:40 am | |
| Nurdan gelmiş Nurdan gelmiiiş. Hoş gelmiiş. Hoşgeldin Nurdan'ım. Glee'ye sardım ben de şarkı müzik hayde bre olunca. 4. Sezon'u bekliyorum. Umarım keyifli vakit geçirirsin ^^. | |
|
| |
| Konu: Geri: meraba o zamaaan. Perş. Eyl. 06, 2012 2:47 am | |
| Hoş buldum kii ^-^ Ay aynen çok az kaldı merakla bekliyorum böyle *-* | |
|
| |
| meraba o zamaaan. | |
|