| Bir 'vişne perisi' varmış burada. | |
|
+4Carmella Decartius Calandra L. P. Kroslawa Adolfo William Axel Euterpe Châtillon 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Euterpe Châtillon Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Bir 'vişne perisi' varmış burada. Salı Eyl. 04, 2012 11:26 pm | |
| Bu rütbe ve isim altında beni tanımayan yoktur ama formalite gereği yazalım bir şeyler. Hem aşkitten özendim Merhaba efendim ben vişne perisi; nam-ı değer S, Euterpe, Sere, Queen S, Persephone ve nicesi. Asıl adıma gelirsek Serena. Ancak siz Sere falan diyebilirsiniz, daha hoş olur. Lisede son senesine adım atan bir ygs/lys-zedeyim. Şimdi benim durumumu anlayan insanları beklerim, gelin sarılalım. Maksat birbirimize destek çıkmak. Rpg'yi eninde sonunda bırakacak olmama rağmen hala kurgular buluyorum rpler yapıyorum. Bağımlılık deniliyor buna herhalde. Anadolu lisesindeyim, MF'ciyim. Lütfen bölümüme laf yok aşığım ben oraya. Hatta tercih edeceğim bölümlere bakarsanız normalde TM'ci olmam gerektiğini de anlarsınız. İç mimarlık okuyacağız umarım. İstanbul düşünüyoruz. Hayallerimin şehri, gelecekte yaşayacağım şehir. Duygulanıyorum böyle dediğim zaman. Ek olarak ikinci bölüm seçeceğim. Müzik elbette. Olmazsa olmazım. Bu yüzden diğer bir ismim Euterpe diye anılır. Müzik Tanrıçası/Perisi anlamında. Bir de unutmadan 'Yuterp' diye okunur. Çoğu kişi bunu sorun etti, ben sakin olmaya çalışıyorum ama sinirleniyorum eheh. Keman çalıyorum. Birazcık piyano birazcık da gitar bilgim var. Şan dersi alıyorum ek olarak. Bir de elbette çizim dersim var. Zor işler bunlar. Sayısal olup sanatla uğraşmak... Felaket efendim. Kitap okumayı, resim yapmayı, yazı yazmayı, müzik dinlemeyi, yürümeyi, gezmeyi ve fotoğraf çekmeyi pek severim. Ama en çok matematik testi çözmeye bayılırım. Öyle böyle değil, çok deli çözerim. Kitap bitirmişliğim vardır bir kaç hafta da, öyle de bir manyağım. Sonra efendime söyleyim pek dizi izlemem ancak sıkıldığımda mecburi seyrediyoruz. Filmleri severim. Müzik olarak her tarz dinlerim. Ama metal/rock benim için ayrıdır. Iron Maiden, GNR, Metallica, AC/DC, Bon Jovi vs vs apayrıdır. Türkçe olarak Sıla, GECE, Emre Aydın, Şebo, Teo vs. Bir de rpglerde model takıntım var. Euterpe Emma'nın her şeyidir mesela. Öyle demeyeni dövüyoruz. Elameria'm Sıla'mdır. Joleigh Liv'dir. Serena adı altında olan karakterlerimin tek modeli ise Maggie'dir. Benim için ilk ve en sevdiğim nadir modellerdendir, değerleri vardır. Her neyse şu sıralar Türk modellere taktım ve aslına bakarsanız iyi kullandığımı düşünüyorum. Kimsenin üzerine alınmasını istemem ama rpg dünyasında en iyi Türk model kullanan üyelerden biriyim. GECE, Nil gibi bir çok müzisyenleri model olarak kullanmışlığım vardır. Bir de GECE takıntım var benim. Onlar benim her şeyimdir. Bir ara model olarak alınmıştı benim Can'ım. Ortalığı birbirine katmıştım. Çünkü sonuçta üç yıl önce keşfettiğim bir grup (ilk çıkış zamanları tam ünlü olmadan hatta) üstelik rpg dünyasında ilk ben kullanmıştım falan. O yüzden o konularda biraz hassasım. Kendilerini de tanırım zaten, bir daha ki görüşmem de özellikle Can'ın tapusunu isteyeceğim. Hey o benim! Beni müziğe teşvik eden bir topluluktur. Onları çok severim, buradan söyleyeyim belki duyarlar beni ahah. Özellikle Can başkadır hani dördü benim bebişim de olsa. Eee hani bana bir hoş geldiniz? ^^ | |
|
| |
Adolfo William Axel Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek İsim : -Eren- Kan Durumu : Safkan Taraf : Karanlık Taraf Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 30
| Konu: Geri: Bir 'vişne perisi' varmış burada. Salı Eyl. 04, 2012 11:28 pm | |
| Bu tanışma yazısını bir türlü bu kadar uzun yazamadım gitti arkadaş. Hoşgeldin. Şu imzandaki fontu söyler misin? | |
|
| |
Calandra L. P. Kroslawa Mürit
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Dibine kadar karanlık. Mesaj Sayısı : 73 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Bir 'vişne perisi' varmış burada. Salı Eyl. 04, 2012 11:29 pm | |
| hoşgoldon aşkom conom cocom. <3 *of şu ağzım dolu konuşmasını hiç beceremiyorum sklsjkhf* | |
|
| |
Carmella Decartius Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Tuş. Kan Durumu : Anne melez, baba muggle doğumlu. Taraf : Kan. Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Bir 'vişne perisi' varmış burada. Çarş. Eyl. 05, 2012 1:27 am | |
| Djatum Cherry içerken aklıma ilk gelen insan. <3 Vişne ya o bakımdan hani hhgfgdg Aşkısı hoşgeldin demek biraz tuhaf kaçacak ana olsun ehehe <3 | |
|
| |
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Bir 'vişne perisi' varmış burada. Çarş. Eyl. 05, 2012 4:46 am | |
| - Galiba en rahat yaptığım şeylerden biri tanıtım yazmak. Kendimi anlatmayı seviyorum sonuçta Vay canına bir taşla iki kuş, fontun adı; Champignon. - Senin burnunu ısırırım aşkit var yaa! Hoşbulduuuk! - Hiii, bebeğimsin. Nedense ben karamel görünce aklıma sen geliyorsun, neden acaba? Şansa bak ki karamele aşığım ben! Tuhaf kaçmaz kii, hoşbulduk bebeğiim <3 | |
|
| |
Floja Feodora Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Senem Kan Durumu : Safkan Taraf : Kendisi Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 06/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Bir 'vişne perisi' varmış burada. Perş. Eyl. 06, 2012 6:54 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir 'vişne perisi' varmış burada. Perş. Eyl. 06, 2012 6:56 am | |
| Üzgünüm sevgilim kızıyor | |
|
| |
Gerçek İsim : Senem Kan Durumu : Safkan Taraf : Kendisi Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 06/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Bir 'vişne perisi' varmış burada. Perş. Eyl. 06, 2012 7:02 am | |
| Döverim ben onu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir 'vişne perisi' varmış burada. Perş. Eyl. 06, 2012 7:03 am | |
| Koskoca Can'ı? Çok ayıp! O senin büyüğün!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir 'vişne perisi' varmış burada. Perş. Eyl. 06, 2012 7:07 am | |
| O da büyüklüğünü bilsin ayol | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir 'vişne perisi' varmış burada. Perş. Eyl. 06, 2012 7:11 am | |
| Kıskanıyor, alttan alsan olmaz mı şekerim | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir 'vişne perisi' varmış burada. Perş. Eyl. 06, 2012 7:13 am | |
| Hadi bu seferlik olsun bakalım. Bir dahaki sefere affetmem. | |
|
| |
Ruth Jones Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Melek. Kan Durumu : Melez. Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 06/09/12
| Konu: Geri: Bir 'vişne perisi' varmış burada. Cuma Eyl. 07, 2012 8:21 am | |
| Orenthiada yaratıcı bir kurgumuz vardı Mitoloji Profesörü ve vampir ile. Bir rp bile yapamadık. Umarım burada rp yaparız. | |
|
| |
Claudine Jones Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Tuğçe. Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 28
| Konu: Geri: Bir 'vişne perisi' varmış burada. Cuma Eyl. 07, 2012 8:29 am | |
| Merhabaa, daha önce çok ortak sitede bulunduk ama hiç rp ya da kurgu yapmadık sanırım. Burada bir değişiklik yapalım Tuğçe bende. Ayrıca Iron Maiden, Bon Jovi ve AC/DC diyerek kalbimi büyük ölçüde çalmış bulunuyorsun *-* Memnun olduum. *-* | |
|
| |
Hypatia Menandros Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Ayşenur. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Lego House. Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 08/09/12
| Konu: Geri: Bir 'vişne perisi' varmış burada. C.tesi Eyl. 08, 2012 2:56 am | |
| Aşkııım, hoş geldin *-* Suffle seni bolca yedi
En son Hypatia Menandros tarafından C.tesi Eyl. 08, 2012 6:33 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir 'vişne perisi' varmış burada. C.tesi Eyl. 08, 2012 3:09 am | |
| - Ahaha seni yerim ben Seneenimom! - Aaaa! O zaman kesinlikle burada kurgu yapmalıyız, canım. Çok sevinirim valla. - Gerçekten mi? Eh burada bu zinciri kırmalıyız, bence de. Memnun oldum canıım, bence çok iyi anlaşacağız müzik konusunda. Umarım diğer düşüncelerimiz de aynı olur. Bende memnun olduuum - Aşkkaaam! Suffle beni yesin o zaman. Tatlıdan iğrenmiş olmama rağmen en sevdiğim tatlı oyş. Ayrıca Senenimo ile senden, Vlassis'imi istiyorum been! | |
|
| |
Hypatia Menandros Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Ayşenur. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Lego House. Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 08/09/12
| Konu: Geri: Bir 'vişne perisi' varmış burada. C.tesi Eyl. 08, 2012 6:33 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir 'vişne perisi' varmış burada. Çarş. Eyl. 12, 2012 11:00 am | |
| | |
|
| |
| Bir 'vişne perisi' varmış burada. | |
|