| Tahaaa | |
|
+4Beatrice Yeswick Elena Pearl Kitiara Lermontov Christian B. August 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Christian B. August Mürit&Yönetici
Gerçek İsim : Taha. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Mürid-i. Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 29/08/12 Yaş : 104
| Konu: Tahaaa Salı Eyl. 04, 2012 7:59 am | |
| Efendim takım istiyorsanız aşağıdaki formu doldurup beklemeniz yeterli olacaktır. - Kod:
-
Modelin Ad&Soyad: Modelin Galerisi veya Fotoğraflar: Karakterin Ad&Soyad: Karakterin Kişiliği(Kısa): Avatar&İmza&Takım(Hangisi?): İmzaysa Yazılması Gerekenler: Ekstralar: | |
|
| |
Kitiara Lermontov Slytherin IV. Sınıf
| Konu: Geri: Tahaaa Çarş. Eyl. 05, 2012 9:04 am | |
| Modelin Ad&Soyad: Frida Gustavsson Modelin Galerisi veya Fotoğraflar: .ilovefridagustavsson.com/photos/thumbnails.php?album=485 .ilovefridagustavsson.com/photos/thumbnails.php?album=484 .ilovefridagustavsson.com/photos/thumbnails.php?album=200 .ilovefridagustavsson.com/photos/thumbnails.php?album=573 .ilovefridagustavsson.com/photos/thumbnails.php?album=577
Karakterin Ad&Soyad: Kitiara Lermontov Karakterin Kişiliği(Kısa): Cesur ve neşeli bi Slytherin Avatar&İmza&Takım(Hangisi?): Takım İmzaysa Yazılması Gerekenler: Ad soyad yeterli olur Ekstralar: Slytherine uygun klasik baloncukları olmayan bi takım çok makbule geçer. Işıltılı olabilir yalnızca çok süslü olmasın model ön planda olsun yani. Neyse sen zaten işini bilirsin bu arada ben beğendiğim galerileri koydum sen aralarından seçersin fotoğrafları hangilerini yapmak kolayına gelirse. Şimdiden sağol.
Not: Yeni üye olduğum için 7 gün içinde link postalamama izin verilmiyormuş sanırım o sebeple bağlantı özelliklerini kaybetmeleri için adreslerin başındaki www silik, sen yazarsan bağlantı açılacaktır. | |
|
| |
Elena Pearl Hufflepuff IV. Sınıf
Gerçek İsim : Nina. Kan Durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Tahaaa Çarş. Eyl. 05, 2012 9:22 am | |
| Modelin Ad&Soyad: Nina Dobrev Modelin Galerisi veya Fotoğraflar: nina-dobrev.tk/galeri/index.php?cat=27&page=4 Karakterin Ad&Soyad: Elena Pearl Karakterin Kişiliği(Kısa): Neşeli, yardımsever, ailesi ve arkadaşlarına düşkün Avatar&İmza&Takım(Hangisi?): Takım İmzaysa Yazılması Gerekenler: Elena Pearl Ekstralar: Siyah-beyaz olmaması | |
|
| |
Beatrice Yeswick Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : nurdan. Kan Durumu : melez. Taraf : şirinler. Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 05/09/12
| Konu: Geri: Tahaaa Çarş. Eyl. 05, 2012 9:47 am | |
| Modelin Ad&Soyad: Özel ki hehe Modelin Galerisi veya Fotoğraflar: imgur.com/a/aNZyE#0 bunlardan olsun istiyom özellikle bunca zamandır kullanıyorum bu fotolardan bi tane düzgün takımım yok! Karakterin Ad&Soyad: Aethra L. (lucille) Pavone Karakterin Kişiliği(Kısa): Melek bildiğin, Şeker Kız Candy tadında ehehe. Herkes eziyo bi de garibimi. Avatar&İmza&Takım(Hangisi?): Takım isterik. İmzaysa Yazılması Gerekenler: adı yazsın bi de "Someday I'll be big enough so you cant hit me." yazarsa çokzel olur ^-^ Ekstralar: kolay gelsin diyeyim ehehe. Modelin Ad&Soyad: Emily Didonato Modelin Galerisi veya Fotoğraflar: imgur.com/a/R3Xx0#0 bunlar olmazsa kendi zevkine başka fotolar da kullanabilirsin ^-^ Karakterin Ad&Soyad: Beatrice Yeswick Karakterin Kişiliği(Kısa): Umursamaz, tembel ve uykucu. bunların yanındaysa oldukça da eğlenceli böyle hehe. Şirinler hastası bi de. Avatar&İmza&Takım(Hangisi?): Takım isterik. İmzaysa Yazılması Gerekenler: adı yazsın bi de "I wanna stay up all night and jump around until we see the sun " yazabilirsin bu uzun da gelebilir gerçi takıl ya sadfdf Ekstralar: kolay gelsin diyeyim yine ehehe ^^ | |
|
| |
Gerçek İsim : Taha. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Mürid-i. Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 29/08/12 Yaş : 104
| Konu: Geri: Tahaaa Çarş. Eyl. 05, 2012 11:48 am | |
| - Kitiara Lermontov demiş ki:
- Modelin Ad&Soyad: Frida Gustavsson
Modelin Galerisi veya Fotoğraflar: .ilovefridagustavsson.com/photos/thumbnails.php?album=485 .ilovefridagustavsson.com/photos/thumbnails.php?album=484 .ilovefridagustavsson.com/photos/thumbnails.php?album=200 .ilovefridagustavsson.com/photos/thumbnails.php?album=573 .ilovefridagustavsson.com/photos/thumbnails.php?album=577
Karakterin Ad&Soyad: Kitiara Lermontov Karakterin Kişiliği(Kısa): Cesur ve neşeli bi Slytherin Avatar&İmza&Takım(Hangisi?): Takım İmzaysa Yazılması Gerekenler: Ad soyad yeterli olur Ekstralar: Slytherine uygun klasik baloncukları olmayan bi takım çok makbule geçer. Işıltılı olabilir yalnızca çok süslü olmasın model ön planda olsun yani. Neyse sen zaten işini bilirsin bu arada ben beğendiğim galerileri koydum sen aralarından seçersin fotoğrafları hangilerini yapmak kolayına gelirse. Şimdiden sağol.
Not: Yeni üye olduğum için 7 gün içinde link postalamama izin verilmiyormuş sanırım o sebeple bağlantı özelliklerini kaybetmeleri için adreslerin başındaki www silik, sen yazarsan bağlantı açılacaktır. Elimden geldiğince yapmaya çalıştım. Avatar; - Kod:
-
http://i756.photobucket.com/albums/xx202/grenland_44/avatar-9.png İmza; - Kod:
-
http://i756.photobucket.com/albums/xx202/grenland_44/alma-1.png | |
|
| |
| Konu: Geri: Tahaaa Çarş. Eyl. 05, 2012 12:27 pm | |
| - Elena Pearl demiş ki:
- Modelin Ad&Soyad: Nina Dobrev
Modelin Galerisi veya Fotoğraflar: nina-dobrev.tk/galeri/index.php?cat=27&page=4 Karakterin Ad&Soyad: Elena Pearl Karakterin Kişiliği(Kısa): Neşeli, yardımsever, ailesi ve arkadaşlarına düşkün Avatar&İmza&Takım(Hangisi?): Takım İmzaysa Yazılması Gerekenler: Elena Pearl Ekstralar: Siyah-beyaz olmaması Avatar; - Kod:
-
http://i756.photobucket.com/albums/xx202/grenland_44/avatar2-1.png İmza; - Kod:
-
http://i756.photobucket.com/albums/xx202/grenland_44/alma-2.png | |
|
| |
Aerys Therion Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek İsim : Pelin. Kan Durumu : Bulanık. Taraf : Tony Stark. Mesaj Sayısı : 28 Kayıt tarihi : 05/09/12
| Konu: Geri: Tahaaa Çarş. Eyl. 05, 2012 10:16 pm | |
| Modelin Ad&Soyad: Susan Coffey Modelin Galerisi veya Fotoğraflar: :susancoffey.deviantart.com/gallery/ Karakterin Ad&Soyad: Aerys Therion. Karakterin Kişiliği(Kısa): Şakacı, muzip, kendi halinde biri işte. Avatar&İmza&Takım(Hangisi?): Takım. İmzaysa Yazılması Gerekenler: Adım yeterli. Ekstralar: Gotik fotoğraflarından olmasın mümkünse, teşekkürleer. | |
|
| |
Miao Niu Nan Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : kardelen Kan Durumu : melez Taraf : uyku Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Tahaaa Perş. Eyl. 06, 2012 5:29 am | |
| (çekik olduğu için kimse takım yapmak istemese de şansımı deneyim dedim asdfg ) x Lee Ji Eun veya IU(ikisi de aynı şey) bulabildiğim tek düzgün galeridir kendisi ama giriş gerekiyor yani (bulik şfr:123456**) weheartiu.com/forums/gallery/album/406-last-fantasy/ weheartiu.com/forums/gallery/album/134-real/ weheartiu.com/forums/gallery/album/197-pinky-girl/ weheartiu.com/forums/gallery/album/278-iu-in-gq-magazine-20100825/ 25.media.tumblr.com/tumblr_m9fwvn5RsY1rvtd42o1_500.png x Miao Niu Nan x Umursamaz, nefret dolu yani bildiğin slytherin gibi ama içi karanlık değil dıştan karanlık asdfgh açıklama dehşet oldu da neyse...... zaten ünlümü karanlık resmi yok herhalde ^^ x Takım olursa, olmazsa sadece avatar da olur. x İsim ve woybarnasianpop.wordpress.com/2011/02/16/lyric-kim-soo-hyun-dreaming-romhaneng-ost-dream-high/ şu şarkının ingilizce kısmından herhangi bir cümle yazılabilirse güzel olur olmadı sadece isim de olur, sen bilirsin. Şimdiden teşekkür ettim. ^^
| |
|
| |
Arianna Raeburn Biçim Değiştirme Profesörü
| Konu: Geri: Tahaaa Perş. Eyl. 06, 2012 8:18 am | |
| x. Lindsay Ellingson x. theplace2.ru/photos/gallery.php?id=2643. tumblr.com/tagged/lindsay+ellingson. x. Arianna Raeburn x. Ateşli bir ruha sahiptir. Geçmişinde yaşananlardan dolayı, kaybetme korkusu vardır. x. Takım. x. Güzel çıktığı fotoğraflardan olursa memnun olurum hkgjkgş. | |
|
| |
Daniel Honnor Asa Bilimleri Profesörü
Gerçek İsim : Taha. Kan Durumu : Safkan. Mesaj Sayısı : 5 Kayıt tarihi : 11/09/12
| Konu: Geri: Tahaaa Salı Eyl. 11, 2012 10:52 am | |
| - Beatrice Yeswick demiş ki:
- Modelin Ad&Soyad: Özel ki hehe
Modelin Galerisi veya Fotoğraflar: imgur.com/a/aNZyE#0 bunlardan olsun istiyom özellikle bunca zamandır kullanıyorum bu fotolardan bi tane düzgün takımım yok! Karakterin Ad&Soyad: Aethra L. (lucille) Pavone Karakterin Kişiliği(Kısa): Melek bildiğin, Şeker Kız Candy tadında ehehe. Herkes eziyo bi de garibimi. Avatar&İmza&Takım(Hangisi?): Takım isterik. İmzaysa Yazılması Gerekenler: adı yazsın bi de "Someday I'll be big enough so you cant hit me." yazarsa çokzel olur ^-^ Ekstralar: kolay gelsin diyeyim ehehe.
İlk karakterin için efendim. - Kod:
-
http://i756.photobucket.com/albums/xx202/grenland_44/avatar22.png ****İmza******** - Kod:
-
http://i756.photobucket.com/albums/xx202/grenland_44/Aethra.png | |
|
| |
| Tahaaa | |
|