| Biri Esra mı dedi? Evet, biri kesinlikle Esra dedi. | |
|
+3Christian B. August Gabriel R. L. Churchill Margeaux Deschanteh 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Margeaux Deschanteh Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Karanlık. Mesaj Sayısı : 70 Kayıt tarihi : 03/09/12
| Konu: Biri Esra mı dedi? Evet, biri kesinlikle Esra dedi. Salı Eyl. 04, 2012 7:20 am | |
| Selam. Ben Esra. 26 Mayıs 1998 doğumluyum, evet biliyorum çok küçüğüm yavaş yavaş ezin, üç ay sonra rpg'e başlayalı 3 yıl olmuş olacak. Bu yıl liseye geçtim, Balıkesir Fen Lisesi'nde yatılı okuyacağım. Evet yatılı olunca rpg dünyasından kopmuş olucam ama haftasonları eve gelincee, evet gerisini anladınız. Margeaux, bebeğimcimdir, Doutzen'siz de yapamıyorum Marge'ı. Sırf Doutzen dolu diye çok online olan bir site olsa bile, üye olmadığım, üye olsam bile elinden alamayacağım birinde olunca Doutz, siteyi direk bırakıyorum yani. Ehem, neyse. Müziksiz yapamayan insanlardanım. Ders çalışırken, yemek yaparken, kıyafet katlarken hatta banyo yaparken bile müzik dinlemeden duramam. Gitar çalıyorum, 3 senedir çello istiyorum ve sonunda bu yıl fen lisesi karşılığında annemleri ikna edebildim. Okul için dince oradan alıp çello dersi ayarlattıracağım. Daha rpg'ye başlamadan önce photoshop ile ilgileniyordum, 4 yıllık psciyim ama çalışmalarım berbatlar. Yani en azınan ben öyle düşünüyorum. Çalışmalarımı görünce "Aa, dehşet!", "Müthiş olmuş!", "Esra sen bir photoshop ilahısı!" diyenler bile var (Sonuncusunda Vişne Peri'me gönderme yapıyorum, ehehe) Beni sitelerde Margeaux Deschanteh, Lauréne Renard, Gaetana Moecis, Agatha Myrolle veya Marchella Oak Qixinâ olarak görmüş olabiliteniz var, onların hepsi benim efenim. İşte ben böyle biriyim. Tanıyorum çoğunuzu. Tanımadığım varsa da gelsin tanışalım. ps. Hatta tanıdığım da gelsin retanışma yapalım slkdjkhf.
En son Margeaux Deschanteh tarafından Salı Eyl. 04, 2012 7:24 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Gabriel R. L. Churchill Hortkuluk Üstadı
Gerçek İsim : Hikmet Kan Durumu : Melez Taraf : Other Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Biri Esra mı dedi? Evet, biri kesinlikle Esra dedi. Salı Eyl. 04, 2012 7:22 am | |
| Hoşdeldin sefa getirdin siteye ^^. Burada da kurgu isterim ^^. | |
|
| |
Christian B. August Mürit&Yönetici
Gerçek İsim : Taha. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Mürid-i. Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 29/08/12 Yaş : 104
| Konu: Geri: Biri Esra mı dedi? Evet, biri kesinlikle Esra dedi. Salı Eyl. 04, 2012 7:24 am | |
| Hoşgeldiniz, minik queen... | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Biri Esra mı dedi? Evet, biri kesinlikle Esra dedi. Salı Eyl. 04, 2012 7:27 am | |
| Sen beniiim çok aşkitimsiiin <3 | |
|
| |
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Karanlık. Mesaj Sayısı : 70 Kayıt tarihi : 03/09/12
| Konu: Geri: Biri Esra mı dedi? Evet, biri kesinlikle Esra dedi. Salı Eyl. 04, 2012 7:29 am | |
| Hikmet, hoşbulduum ve evet, kesinlikle kurgu yapmalıyız burada da ^^. Tahaaa, hoşbuldum efeniiim. Aşkiit, sen benim daha çok aşkitimsiiiiiin <3 | |
|
| |
Rudesser T.M. Werop Vampir
Gerçek İsim : Arman Kan Durumu : Az pişmiş Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 32
| Konu: Geri: Biri Esra mı dedi? Evet, biri kesinlikle Esra dedi. Salı Eyl. 04, 2012 7:30 am | |
| hade retanışalım. ben arman | |
|
| |
| Konu: Geri: Biri Esra mı dedi? Evet, biri kesinlikle Esra dedi. Salı Eyl. 04, 2012 7:31 am | |
| bende esra. retanıştığıma memnun oldum armaaan. | |
|
| |
Vilcjo Vilhelm Yönetici & Hogwarts Müdürü & Bitkibilim Profesörü
Gerçek İsim : Ege. Kan Durumu : Melez. Taraf : Раин Хазан. Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 01/09/12
| Konu: Geri: Biri Esra mı dedi? Evet, biri kesinlikle Esra dedi. Salı Eyl. 04, 2012 8:49 pm | |
| Hoşgeldin canım, keyifli vakitler ^^. | |
|
| |
Calandra L. P. Kroslawa Mürit
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Dibine kadar karanlık. Mesaj Sayısı : 73 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Biri Esra mı dedi? Evet, biri kesinlikle Esra dedi. Salı Eyl. 04, 2012 11:33 pm | |
| Hoşbulduk Egeciiiiiiiim <3 | |
|
| |
Gerçek İsim : Arman Kan Durumu : Az pişmiş Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 32
| Konu: Geri: Biri Esra mı dedi? Evet, biri kesinlikle Esra dedi. Çarş. Eyl. 05, 2012 12:42 am | |
| ya bir dakka biz önceden tanısmış mıydık? ben isim karışıklıgı yasamısım dün sanırım ilk defa tanışıyoruz | |
|
| |
Calandra L. P. Kroslawa Mürit
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Dibine kadar karanlık. Mesaj Sayısı : 73 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Biri Esra mı dedi? Evet, biri kesinlikle Esra dedi. Çarş. Eyl. 05, 2012 12:46 am | |
| ahaha aslında bende aynı şeyi düşündüm ama hani retanışma deyince "ben hatırlayamadım galiba, en iyisi çaktırmayayım" diye düşündüm sklsjkjf tamam o zaman tanışalım efeniim, ben esra ^^. | |
|
| |
| Konu: Geri: Biri Esra mı dedi? Evet, biri kesinlikle Esra dedi. Çarş. Eyl. 05, 2012 12:55 am | |
| bende armann, memnun oldumm | |
|
| |
| Konu: Geri: Biri Esra mı dedi? Evet, biri kesinlikle Esra dedi. Perş. Eyl. 06, 2012 7:51 am | |
| Eheh bende memnun olduuum ^.^ | |
|
| |
| Biri Esra mı dedi? Evet, biri kesinlikle Esra dedi. | |
|