PottersDiary
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
x. Christian B. August & Taha
x. Lloyd J. Brooklyn & Hikmet
x. Vilcjo Vilhelm & Ege
x. Vorchenza Vescovi & Esra

İyi Eğlenceler
Gryffindor .x. 000
Slytherin .x. 000
Ravenclaw .x. 000
Hufflepuff .x. 000

İyi Eğlenceler

Müritler x Eski Yoldaşlık

İyi Eğlenceler
Gryffindor .x. 000
Slytherin .x. 000
Ravenclaw .x. 000
Hufflepuff .x. 000

İyi Eğlenceler

rachelle.

2 posters
YazarMesaj
Rachelle Jeseven
Gryffindor IV. Sınıf
Gryffindor IV. Sınıf
Rachelle Jeseven

Gerçek İsim : gizem.
Taraf : süper güçleri olan ulu patates.

rachelle. Empty
MesajKonu: rachelle.   rachelle. I_icon_minitimeSalı Eyl. 04, 2012 6:58 am

Rachelle Jeseven.
  • Amortentia kişiye en çekici gelen şeylerin kokusuna sahiptir. Sizin Amortentia'nız nasıl kokuyor?
    Burnunuza çalındığında hemen acıktığınızı hissediyorsunuz, öyle bir şey ki çikolatalı kekler, nutellalar bir araya gelmiş gibi. Kesinlikle ağır bir kokusu var ama bu rahatsız etmiyor.
  • Katlanmasını en zor bulduğunuz şey nedir?
    Kibir? Allam kendini dünyanın merkezinde sanan o insanlara katlanmak yerine bir kilo pırasayı çiğ çiğ yemeyi tercih ederim!
  • Derse giderken yerde bir arkadaşınızın günlüğünü fark ediyorsunuz, ne yaparsınız?
    Okurum tabii ki, işim ne! Ay negzel espirilik malzeme çıkar oradan ahahaha.
  • Kütüphanenin Yasak Bölümü'nden bir kitap almanız gerekiyor, nasıl yapacaksınız?
    Bir kere benim kitaplarla işim ne ki? Hayatta okumayacağım şeyler için başımı derde sokmaya hiç niyetli olduğum söylenemez açıkçası. Ama cesurumdur ha yanlış anlaşılmasın.
  • Hogwarts mektubunu aldığınız an ne düşündünüz?
    İşte! CIA sonunda beni ajanlığa kabul etmiş ve büyücü dünyasındaki olayları rapor etmem için beni bir okula göndermişti. Oley!
  • Bir iksir icat edebilecek olsaydınız size aşk mı, güç mü, bilgelik mi yoksa şöhret mi verecek olanı seçerdiniz?
    Beni süper güçleri olan bir patatese dönüştürecek iksir yok mu?! O zaman ben de sırf güç olanı alırdım herhalde.
  • En çok nefret ettiğiniz düşmanınız yanınıza gelse, "Sana kötü davrandığım için özür dilerim. Hadi arkadaş olalım." dese ne yapardınız?
    Ay canım sonunda hatasını anlamış, gerçi o cadıdan her şey beklenir! Teklifini kabul eder ama gözümü dört açmayı da unutmazdım tabii ki.
  • Müdürü beklerken odasındaki ilginç aletlerden birini kırdınız! Muhtemelen çok değerli de bir aletti. Müdür gelene kadar birkaç dakikanız var. Aklınızdan neler geçiyor?
    Halının altına doğru süpürsem anlar mı acaba? Aman canım zaten odada bin tane şey var nereden fark etsin onu, fark eder mi yoksa...
*:

Dungeon Master
Yönetici
Yönetici
Dungeon Master

rachelle. Empty
MesajKonu: Geri: rachelle.   rachelle. I_icon_minitimeSalı Eyl. 04, 2012 7:01 am

Hufflepuff IV. Sınıf!
Potter's Diary RPG'ye Hoşgeldiniz.
http://pottersdiary.roleplaylife.net

rachelle.
1 sayfadaki 1 sayfası