| Başlıksız | |
|
+3Aerys Therion Euterpe Châtillon Prurient D'Elisiis 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Prurient D'Elisiis Baş Seherbaz
Gerçek İsim : S Kan Durumu : Safkan Taraf : Gece Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 11/09/12
| Konu: Başlıksız Çarş. Eyl. 12, 2012 3:48 am | |
| Sude ben, yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum. Ege'ye selamlarımı yolluyorum. Bir de fok balıkları yalnız kalmasın istiyorum.
Falan filan tabi resmiyet doruk noktada.
Iıı şey, Supernatural ve Skins seviyorum ama son zamanlarda fark ettim ki Skins kadar intihara teşvik eden bir dizi daha olamaz. Bir de şey, Game of Thrones için Nisan ayını bekleyenlerdenim.
Müzik okuyorum. Şan, çello, piyano. Dixie Chicks dinleyin derim. Bir de Guns N Roses'ın konserini kaçırdım ama olsun, kalbimde. Bahtsızlık budur ki RHCP'ye de gidemedim.
Ya şimdi ne alaka bütün bunlar değil mi? RP sitesine gelmişim ne anlatıyorum. Şey diyeyim o zaman, Sabahattin Ali okumayı çok seviyorum. İçimizdeki Şeytan ve Kürk Mantolu Madonna favori kitaplarımdan. Okuduğum ilk roman altıncı sınıfta Suç ve Ceza'ydı sanırım bu yüzden kafadan çatlak bir insan oldum. Bir de evet Dostoyevski'nin bütün kitaplarını bitirdim.
AMA HALA RP YAPAMIYORUM. O da Allah vergisi işte...... | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Başlıksız Çarş. Eyl. 12, 2012 4:00 am | |
| Yine karşılaştık ki biz seninle baak <3 Ayrıca o sondan ikinci cümleyi sil vururum, hoş geldin bebeğim modelinde pek yakışmış rp yapalım biz ara muah muah :* | |
|
| |
Aerys Therion Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek İsim : Pelin. Kan Durumu : Bulanık. Taraf : Tony Stark. Mesaj Sayısı : 28 Kayıt tarihi : 05/09/12
| Konu: Geri: Başlıksız Çarş. Eyl. 12, 2012 4:02 am | |
| Hoşgeldin Sudee bende Pelin memnun oldum. ^^ | |
|
| |
Gerçek İsim : S Kan Durumu : Safkan Taraf : Gece Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 11/09/12
| Konu: Geri: Başlıksız Çarş. Eyl. 12, 2012 4:15 am | |
| Serenaaaağğ'mmm, gelişimin şerefine bana takım yapmak ister misin? skdhglsdfg Hoşbuldum meleğim, rp yapalım eveet. Ben de memnun oldum Peliin, hoşbuldum ^^ | |
|
| |
Vilcjo Vilhelm Yönetici & Hogwarts Müdürü & Bitkibilim Profesörü
Gerçek İsim : Ege. Kan Durumu : Melez. Taraf : Раин Хазан. Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 01/09/12
| Konu: Geri: Başlıksız Çarş. Eyl. 12, 2012 7:07 am | |
| Pok kafalı geldi yine demicim çünkü ben davet ettim. Yoksa derdim, biliyor o dada. Almış zaten Rosie'mi de. Görüşücez seninle. | |
|
| |
Winter W. Archangel Hufflepuff IV. Sınıf
| Konu: Geri: Başlıksız Çarş. Eyl. 12, 2012 7:10 am | |
| | |
|
| |
Ruth Jones Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Melek. Kan Durumu : Melez. Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 06/09/12
| Konu: Geri: Başlıksız Çarş. Eyl. 12, 2012 7:40 am | |
| Memnun oldum Sude. Ben de Melek = ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Başlıksız Çarş. Eyl. 12, 2012 7:49 am | |
| Egeeeğ kdafhglsdfg ehehehehe aldım tabi olum. Almam mı...... Hoşbuldum bir de. fghjhkghd Aşkııııım dediğine göre Gülşah olsa gerek *-* Öyle mi *-* Hı *-* Ben de memnun oldum Melek ^^ | |
|
| |
Vilcjo Vilhelm Yönetici & Hogwarts Müdürü & Bitkibilim Profesörü
Gerçek İsim : Ege. Kan Durumu : Melez. Taraf : Раин Хазан. Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 01/09/12
| Konu: Geri: Başlıksız Çarş. Eyl. 12, 2012 7:50 am | |
| Karakterimin kuulluğunu sen itiraf etmeden bir yere gitmiyore. | |
|
| |
Irene Basilissa Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Prurient Kan Durumu : Melez Taraf : Basilissa Mesaj Sayısı : 5 Kayıt tarihi : 12/09/12
| Konu: Geri: Başlıksız Çarş. Eyl. 12, 2012 7:58 am | |
| Karakterin kuul değil yea. Modelini sevmem bir kere.. Şansına küs. skdglsdfg Ama bu karakterimin de ne kadar taş olduğunu itiraf edebilirsin elbette ^^ | |
|
| |
Winter W. Archangel Hufflepuff IV. Sınıf
| Konu: Geri: Başlıksız Çarş. Eyl. 12, 2012 8:17 am | |
| Sana başka aşkım diyen mi var la? Keserim yeminle............................ | |
|
| |
Gerçek İsim : Vişne Perisi. Kan Durumu : Safkan. Taraf : GECE. Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 29
| Konu: Geri: Başlıksız Çarş. Eyl. 12, 2012 10:25 am | |
| Ahaha hemen takım dimiii? PS'yi ben bırakalı ay yıl oluyor gülüm, sen bana takım yap da şu sınav-zede hatunu bir mutlu ediver :* | |
|
| |
| Konu: Geri: Başlıksız Çarş. Eyl. 12, 2012 1:40 pm | |
| Demiyor aşkım o yüzden Gülşah olmalı dedim ya. Kıskanç yaratık :* Ehehehehe yanlış kişiden takım istedin bence Serena bir hata yaptın sdkjflsdfg | |
|
| |
| Konu: Geri: Başlıksız Cuma Eyl. 14, 2012 5:30 am | |
| Ya saçmalama be asdfgh. Senden istiyorum hı-hım k5 | |
|
| |
| Başlıksız | |
|