| Giriş Problemi | |
|
+4Vilcjo Vilhelm Calandra L. P. Kroslawa Ruth Jones Christian B. August 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Christian B. August Mürit&Yönetici
Gerçek İsim : Taha. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Mürid-i. Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 29/08/12 Yaş : 104
| Konu: Giriş Problemi Ptsi Eyl. 10, 2012 9:29 am | |
| Siteye yetkinle alakalı olan durumlardan dolayı giriş çok zor. Bu yüzden uzantıyı değiştirip bu sorunu çözebileceğimizi düşünüyoruz. Sizin düşüncelerinizi merak ediyoruz bu konuyla ilgili. Bu başlıktan düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. | |
|
| |
Ruth Jones Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Melek. Kan Durumu : Melez. Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 06/09/12
| Konu: Geri: Giriş Problemi Ptsi Eyl. 10, 2012 9:40 am | |
| Arkadaşım önerdi, ktunnel ile girilebiliyor ve hızlı da çalışıyor tek problem, yazı tiplerinin, büyüklüklerinin ve renklerinin mesaj göndereceğimiz zaman gözükmemesi. | |
|
| |
Ruth Jones Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Melek. Kan Durumu : Melez. Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 06/09/12
| Konu: Geri: Giriş Problemi Ptsi Eyl. 10, 2012 9:41 am | |
| - Ruth Jones demiş ki:
- Arkadaşım önerdi, ktunnel ile girilebiliyor ve hızlı da çalışıyor tek problem, yazı tiplerinin, büyüklüklerinin ve renklerinin mesaj göndereceğimiz zaman gözükmemesi. Fakat onları da ezberleyince, fazla problem kalmıyor.
| |
|
| |
Calandra L. P. Kroslawa Mürit
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Dibine kadar karanlık. Mesaj Sayısı : 73 Kayıt tarihi : 04/09/12
| Konu: Geri: Giriş Problemi Ptsi Eyl. 10, 2012 9:28 pm | |
| Bende ninjacloak ile giriyorum ama zor oluyor biraz yani. Spoilerler falan da açılmıyor. Melek'in dediği gibi, yazı tipleri, büyüklüler, italik falan da çıkmıyor ama ezeberleyince sorun yok. | |
|
| |
Vilcjo Vilhelm Yönetici & Hogwarts Müdürü & Bitkibilim Profesörü
Gerçek İsim : Ege. Kan Durumu : Melez. Taraf : Раин Хазан. Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 01/09/12
| Konu: Geri: Giriş Problemi Ptsi Eyl. 10, 2012 9:51 pm | |
| Ktunnel ve ninjacloack şimdilik geçici çözümler gibi. Onun dışında DNS ayarları olarak "ilk kutucuğa 8.8.8.8 ikincisine 8.8.4.4", ikinci DNS ayaları olarak "ilk kutucuğa 208.67.222.222 ikincisine de 208.67.220.220", son olarak da otomatik al seçeneği var ama onda çok az bir şans var. Bunun dışında birkaç arkadaşın söylediği DOMİAN site olayı var; ama DOMİAN siteyi şahsen ben sevmiyorum. Özellikle tema çok zahmetli. Bir de sitedeki aktiflik ve üye sayısı artınca sanırım erişimin kısıtlılığı azalıyor. Yani öyle tahmin ediyorum. | |
|
| |
Ysebel Moore Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Nagehan. Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 07/09/12
| Konu: Geri: Giriş Problemi Ptsi Eyl. 10, 2012 9:59 pm | |
| Ben normal yoldan giriyorum siteye ama biraz zaman alıyor girmek iki üç dakika bekletiyor yani. Çözümü uzantı değiştirmekse değiştirin valla. Sırf giriş sorunu yüzünden ne güzel siteler öldü bu sitenin de sonu olsun istemem. | |
|
| |
Claudine Jones Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Tuğçe. Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 28
| Konu: Geri: Giriş Problemi Ptsi Eyl. 10, 2012 10:46 pm | |
| Ben farklı bir uzantı deneyerek giriyorum, gayet hızlı gibi. Mesela pottersdiary.rpg-board.net diyince direk siteye yönlendiriyor. *-* | |
|
| |
Winter W. Archangel Hufflepuff IV. Sınıf
| Konu: Geri: Giriş Problemi Ptsi Eyl. 10, 2012 10:50 pm | |
| ben normal giriyorum yani girişte biraz takılıyor ama ondan sonra rahat yani *-* | |
|
| |
Daniel Honnor Asa Bilimleri Profesörü
Gerçek İsim : Taha. Kan Durumu : Safkan. Mesaj Sayısı : 5 Kayıt tarihi : 11/09/12
| Konu: Geri: Giriş Problemi Salı Eyl. 11, 2012 10:54 am | |
| | |
|
| |
| Giriş Problemi | |
|