Claudine Jones Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Tuğçe. Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 28
| Konu: Tanışmalı başlık. Cuma Eyl. 07, 2012 8:13 am | |
| Öncelikle merhabalar, Tuğçe ben. Birkaç saat sonra 17 demeye başlayacağım ama şimdilik 16 yaşındayım. Yaklaşık 6 yıldır rol oyunu yapıyorum, son 2 senedir pek ortalarda görünmesemde buralardayım. O yüzden pek çoğunuzu tanımıyorum. =) Lise üçe geçtim ve eşit ağırlık bölümündeyim. Ama her zaman dil bölümüne büyük bir tutku duymuşumdur. Siyaset bilimi okumayı düşünüyorum. *detaylar...* Game of Thrones, Doctor Who, The Big Bang Theory, How I Met Your Mother, New Girl izliyorum, şu sıralar film olarak Avengers'lara takmış durumdayım. Kaptan Amerika ve Hawkeye favorim! Radiohead, Taylor Swift, Queen, The Beatles, Guns N Roses, Rammstein, Lucia, Adele, Coldplay, Simple Plan, Green Day, Hypnogaja favorilerimdir. Müzik tarzı ayırt etmiyorum anlaşılacağı gibi. Kağıt ve karton tarzı malzemelerle değişik şeyler yapmak hoşuma gidiyor. Geçen gün başarısızda olsa bir Tardis denemem olmuştu. Bir daha deneyeceğim, yılmak yok!! Sakin bir insan olsam da heyecanlanınca delirebiliyorum, o zamanlar pek yanımda olmanızı önermem. Bu kadar detaydan sonra nüfusuna olmak isteyen olursa birkaç küçük ayrıntı daha verebilirim, hoş buraya kadar okuduysanız sizi kocaman alkışlıyorum! Tanışalım, kaynaşalım, eğlenelim bol bol. Keyifli Rol Oyunları! | |
|
Ruth Jones Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Melek. Kan Durumu : Melez. Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 06/09/12
| Konu: Geri: Tanışmalı başlık. Cuma Eyl. 07, 2012 8:15 am | |
| Toucem de gelmiş, hoşgelmiş ! Nice muhteşem kurgulara beybi. | |
|
Gerçek İsim : Tuğçe. Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 04/09/12 Yaş : 28
| Konu: Geri: Tanışmalı başlık. Cuma Eyl. 07, 2012 8:18 am | |
| Hoşbulduk Meleğiiim. <3 Eheheh, bir sürü hemdee! | |
|
Margeaux Deschanteh Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Esra. Kan Durumu : Safkan. Taraf : Karanlık. Mesaj Sayısı : 70 Kayıt tarihi : 03/09/12
| Konu: Geri: Tanışmalı başlık. Cuma Eyl. 07, 2012 8:36 am | |
| Hoşgeldin Tuğçe, ben de Esra. Ve, doğum günün kutlu olsun şimdiden. galiba 8 Eylül doğum günün oluyor. Memnun oldum ^^. | |
|
| Konu: Geri: Tanışmalı başlık. Cuma Eyl. 07, 2012 8:45 am | |
| Evet, öyle. Teşekkür ederiiim. Bende memnun olduum. =) | |
|
Aerys Therion Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek İsim : Pelin. Kan Durumu : Bulanık. Taraf : Tony Stark. Mesaj Sayısı : 28 Kayıt tarihi : 05/09/12
| Konu: Geri: Tanışmalı başlık. Salı Eyl. 11, 2012 9:46 am | |
| Game Of Thrones sevmen bile kanımın ısınmasını sağladı, hoşgeldin siteye ben Pelin memnun oldum. *-* | |
|